maandag 23 april 2018

Tractor evenement

Datum, Naam evenement , Plaats. Belgisch Kampioenschap oldtimer ploegen, Rotselaar . Op dit agenda worden komende evenementen wélverdiend in de kijker gezet . De meest complete agenda met oldtimer evenementen in Nederland: meetings, toertochten en beurzen. Tractoren en landbouwmachinetreffen LVK.

EvenementnaaOldtimer tractoren en motoren treffen, Logo. Sector: Akkerbouw, Overig. Organiseert u een evenement in verband met oldtimer tractoren ? Je kan het melden op het gastenboek.


Deze agenda is samengesteld volgens info, gevonden . Startpagina met allerlei info over oldtimer tractoren. Panningen is de grootste tractoren en stationaire show in Europa en .

Op deze grootse oldtimershow verwelkomen wij alle hobbyisten en verzamelaars van oude tractoren , stationaire motoren, allerlei oude . Het Groene Hart op Hemelvaartsdag. TREKKER heeft weer een mooie line-up met inspirerende evenementen komend jaar. Korte bijeenkomsten waar u wordt bijgepraat over de. Ruim duizend belangstellenden hebben vandaag het tractorevenement Power Valley in Oudkarspel. Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle oldtimer evenementen die ons.


Het trekker en bosbouw evenement in Friesland met Oldtimer tractoren , kettingzagen, crossmotoren en stationaire motoren. Trekkertrek al jaar een spectaculair gratis evenement. Gevraagd naar het verdienmodel van de deelnemers aan het . Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen. Evenals de voorgaande jaren wordt ons evenement wederom gehouden aan de. Waarbij wij de voorgaande jaren een ring van tractoren van de merken David . Met de Massey-Ferguson tractoren op de wedstrijdbanen zal het.


Als bestuur zijn we trots dat we dit evenement samen met lokale bedrijven . Het aantal tractoren is beperkt tot tractoren net zoals vorig jaar.

Na een vergadering met de inrichtende organisatie, werd ons gevraagd om enkele nieuwe . Trekker Toertocht, route door gemeente Meppel en andere gemeenten. Beach Pull is een groots tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten gehouden wordt. Iedereen heeft op de televisie wel eens het programma gezien over tractor pulling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts