maandag 30 april 2018

Stropellets

Deze ecologische strokorrels zet je niet alleen in voor het bestrijden van onkrui maar ook als bodembedekking in . STROVAN STROPELLETS voor tuin en dier. StrawComfort stropellets zijn uniek op de markt. Zij worden gemaakt van eerste keus zuiver tarwestro dat het hele jaar rond overdekt wordt bewaar en dat . Het ideale biologische middel om onkruid en mos te voorkomen. Tarwe stropellets zijn een tijdbesparend stalstrooisel en zijn bovendien zeer .

Stalstrooisels (tarwe stropellets en andere) en dierenvoeders aan scherpe prijzen. Stropellets Biologische Onkruidbestrijding. AgroStore Antwerpen = het beste voor je dier aan de scherpste prijs. Pellets,haardhout en houtbriketten specialist, kopen aan de goedkoopste prijs per pallet gratis thuis bezorgd. Farm-comfort stro pellets zak 20 . Omschrijving, Stro pellets van duurzame strokorrels.


Strokorrels van StroVan worden gemaakt van 1 zuivere gemalen tarwe stro en zijn daardoor geheel. See what people are saying and join the conversation.

Deze stropellets worden na het persen gemalen en ontstoft. Vocht doet de stropellets opzwellen en uiteenvallen. De stallen goed laten drogen en omdat mijn man echt persé vandaag erbij wilde . Absorptievermogen tot 4. Strokorrels gaan tot 4x langer mee dan vlas, zaagsel, houtkrullen of gehakseld stro.


Gemeente kiest met stropellets voor ecologische bodembedekker. Om het oppervlakte- en grondwater en de volksgezondheid te beschermen, . Ontdek wat Vanderper Luc in Lochristi allemaal te bieden heeft. Het meest interessante aanbod in de categorie: Aalputten, Landbouwwerken, Loonwerken,. Slechts één druppel vloeistof op het oppervlak van onze stropellets en de rest zegt genoeg.


Moeiteloos wordt de vloeistof geabsorbeerd en houdt de hoeven . Het gebruik van stropellets als strooisel kan worden toegestaan, mits de pellets na het instrooien licht bevochtigd worden. Ate Jan Mulder verdeelt de stropellets in de diepstrooiselboxen. Het bedrijf telt 1melkkoeien die jaarrond op stal staan.


De stropellets blijven beter in de . Referentie: STROPELLETTUIN40L. Natuurlijke en hoogwaardige bodemafdekker die bestaat uit fijngemalen en geperst tarwestro. Kent zijn toepassingen als bodemafdekker in diverse .

Shop tarwe stropellets voor de paardestallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts