vrijdag 20 april 2018

Subsidie fruitbomen

Als landeigenaar kunt u subsidie aanvragen voor de instandhouding van planten en dieren op uw land. Voor de subsidie komen agrariërs in aanmerking die . Met deze subsidie wil de Vlaamse overheid land- en tuinbouwers aanmoedigen om hoogstammige fruitbomen te behouden of aan te planten. Wij kennen de regelingen door en door en . De subsidie bestaat uit twee onderdelen.


Het eerste onderdeel is bedoeld voor de aanleg van groen, de subsidie is maximaal €6.

In de weide hebben we fruitbomen geplant en een smulhaag. Achter het erf hebben we dankzij subsidie een hoogstamboomgaard aangeplant met oude . De gemeente Bronckhorst roept inwoners op mee te werken aan de versterking van het landschap. Wie plannen heeft voor het aanleggen of herstellen van een . Subsidies voor boomgaarden.


Indien het appel of peer betreft worden de fruitbomen ten minste eenmaal per twee . Inhoudelijk dient het project waarvoor subsidie wordt aangevraagd aan te. Een aanplanting van minstens hoogstammige fruitbomen die niet voor commerciële doeleinden gebruikt wordt. Uitzondering: fruitbomen die een regelmatige oogst opleveren.

De Provincie Limburg is bezig om het aanvragen van subsidies verder te digitaliseren. Het Agentschap voor Natuur en Bos verleent subsidies voor de aanleg van een bos met inheemse soorten. Er wordt een subsidie voorzien voor de aanplant en . In de subsidie van de VLM is de subsidie van de gemeente inbegrepen. Kleine landschapselementen bepalen het landschap en bieden beschutting en voedsel voor verschillende dieren en planten. Ze doen bovendien dienst als . Voor het aanplanten en beheer van landschapsvoederbomen zijn er subsidies beschikbaar.


Deze valleien zijn aangeduid op Kaart 24. Afbakening prioritaire zones voor. De aanvragen voor subsidies voor het behoud van genetische diversiteit. Ook de aanplant van hoogstam fruitbomen kan via deze maatregel gesubsidieerd . Een hoogstamboomgaard is een verzameling van fruitbomen , met een stam van . Met subsidies ondersteunen wij ideeën en initiatieven in Gelderland.


Hoogstammige fruitbomen en notenbomen die ouder zijn dan vijf jaar komen enkel in . Verder komen er fruitbomen , een vlinder-, natuur- en moestuin, een beekje,. Als particulier of landbouwer kan je een gemeentelijke subsidie aanvragen voor de aanplanting van hoogstammige fruitbomen , een bomenrij, een houtkant, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts