vrijdag 20 april 2018

Hangende moestuin

Hangende moestuin voor balkon. Groenten, bloemen en kruiden kweken op jouw balkon, dat gaat prima met deze hangende moestuinzak. Een moestuin is ontzettend leuk, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Op het balkon, in de tuin, maar ook in huis.


Als alles goed gaat, valt er al wat groen in je vierkante metermoestuin te bespeuren. De radijzen, snijsla, rucola, spinazie en erwten staan nu boven, en de .

De hangende moestuin hang je eenvoudig over de ballustrade en heeft aan beide zijden twee plantvakken. De zak verstevig je onderaan met de velcrostrips. Een simpel stappenplan over hoe je een hangende moestuin kan maken met behulp van pvc-dakgoten van de bouwmarkt. Dankzij de hangende moestuin bespaar je veel plaats in de tuinserre.


In de hangende moestuin kunnen oa. How to Preserve Herbs – Drying Herbs Drying herbs is pretty self explanatory, but the most space intensive way to preserve herbs. If you choose this route, you.


Deze plantenzak voor aan de muur is ideaal om zelf een hangende moestuin te maken.

Met vakken kan je verschillende soorten groenten, kruiden of bloemen. Heb je er wel eens aan gedacht om van je tuinmuur een moestuin te maken met hangende en klimmende groenten en fruit? Een belangrijk voordeel van deze hangende moestuin is dat er geen noodzaak bestaat voor het gebruik van pesticiden. Er is ook minder kans op schade door . Wij je graag een eigen moestuin of kruidentuin, zodat je altijd verse ingredienten.


Maak dan een hangende kruidentuin voor aan het raam! Bekijk - ideeën over - hangende moestuin op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Om gelijk een moestuin aan te leggen in je tuin is niet voor iedereen weggeleg simpelweg omdat de ruimte er niet is. De oplossing: een hangende moestuin in . Koop hangende (schoen)zakken om plantjes in te hangen.


Op deze wijze heb jij jouw hangende moestuin dat vrijwel geen plaats inneemt. Voor een meer traditionele moestuin kan je ook kijken naar het uitgebreid . Verticale Moestuin : Verticale Plantenbakken voor Buiten. In deze hangende bloemenzakken kan je plantjes planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts