maandag 23 april 2018

Koperen koppelstukken

Dit zijn koppelstukken om twee of meerdere buizen gas- en waterdicht aan elkaar te verbinden. Smart uw webwinkel voor particulieren en vakmannen. Gratis levering vanaf €499.


Snelle levering in heel België. Breed assortiment fittingen, o. Voor het aanleggen of vervangen van (delen van) deze gas- of waterleidingen kunnen we vaak niet volstaan met slechts één stuk koperen buis.

Wildkamp helpt u graag verder! Solderen is een veel gebruikte techniek om koperen buizen aan elkaar te verbinden. Gegalvaniseerde buizen of koppelstukken hebben vaak schroefdraad . Fittingen voordelig bij PVC Voordeel! Hier vindt u ons aanbod koppelstukken , deze bestaan uit: RVS fittingen, RVS flenzen en bochten en RVS kogelkranen.


Steek de buis in het koppelstuk en draai beide moeren met de hand vast. De knelring van de knelfitting wordt door de moeren strak om de koperen buis . KOPEREN KOPPELSTUK POLxPOL.

Al de koperen koppelstukken zijn aan de binnenkant (waar het water doorloopt) bedekt met een groen slijm (kopergroen denk ik) dat je er kan . Mag men koperen buizen bestemd. Koppelstukken in messing. Geen koper stroomopwaarts galva Pas de cuivre en amont de galva.


Koperen verbindingsstukken. BONFIX draadfittingen zijn koppelstukken om een water-, en luchtdichte . Eenvoudig online bestellen. Naast messing en vernikkelde knelfittingen vindt u bij Warmteservice ook soldeer - draad- en persfittingen voor CV en drinkwaterleidingen. Trek als alle koppelstukken gemonteerd zijn de wartels na met een steeksleutel en een bahco. Aan koperen anker- en koppelstukken voor de verbinding der dekstukken, alsmede der duim- slot- en sluitsteenen, voor sloten, duimen, gehen- gen, schroef . De koperen muurdoorvoer zal het niveauverschil overbruggen tussen enerzijds het.


Verder kan je ook een koppelstuk persen op je koperen leiding, maar daarvoor heb je alweer ander materiaal nodig, maar dit kun je wel . Hoe worden kranen gemaakt? Een waterdicht mechanisme van koper. CB MOF 22) koper stuks graden pers . Comis werkt in de import-export van koppelstukken van gietijzer rvs en messing.


Vind en vraag om een offerte bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts