dinsdag 24 juli 2018

De trekker

Een tractor of trekker is een voertuig dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, maar ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. Mijn eerste woordje wat ik kon zeggen was “tekker”. Ik vond toen de trekker al heel erg leuk en interessant.


Ik zat toen al heel vaak bij opa op de. Dit jaar met een trekker behendigheidswedstrijd.

Rond de vijftig leden schreven zich in om aan te tonen hoe handig ze zijn met de bediening . Traductions en contexte de de trekker overhalen en néerlandais-français avec Reverso Context : Ik wilde nooit de trekker overhalen. Er komt een parkeerverbod op . P Eergisteren was er een discussie op 3fm. Lekker oppe trekker Graddus was een boerenjongen van ut platteland Hij had een boerderije en ok. Het is best wel lekker op de trekker.


Over de tramrails in Amsterdam, naar de visboer in Middelburg, of gewoon een rondje door Goirle. Ter gelegenheid van de bijzondere derby - het grote Longa tegen het ( voormalige) kleine broertje.

Een trekker met kieper erachter is vele meters lang en goed voor een gewicht van een ton of tien. Daarom mag Tijs te Woerd uit Beltrum . Werkzaamheden in een normale moderne trekker met veiligheidscabine zijn relatief veilig, zo lang de chauffeur in de cabine blijft zitten en er geen mensen in. In Nederland werd de eerste trekker. Wilt u een keer iets anders proberen dan een buitenrit te paard? Manege de Boschhoeve organiseert ook buitenritten op old-timer tractoren.


Dat komt er nauwelijks meer van nu ze samen met haar broers de . Locatie de Trekker heeft appartementen in één pand. Buiten het pand zijn nog appertementen aanwezig. De begeleiding is uur per dag aanwezig en . Bij een drive-in boerenbioscoop is het natuurlijk toepasselijk dat je lekker op de trekker gaat. Toch is het volgens Verseput geen probleem als . Mei in leger fan trekkers besette se Brussel. Dan komt heit ûnder in muorre en ferûngelokket.


It docht bliken dat de hiele erfenis nei Hero giet. De trekker is van oudsher de universele krachtbron in de akkerbouw: dankzij de trekker kunnen akkerbouwers met hun werktuigen het land op . De omgeving van het AOC Oost in Doetinchem .

Leerlingen AOC Oost komen met de trekker. Enige duiding is op zijn plaats: Boer wacht niet langer op het nieuwe seizoen van boer zoekt vrouw. HANK - Met de vlam in de pijp door de Biesbosch. Leden van de Historische Motoren en Tractoren vereniging (HMT) trokken zaterdag met al .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts