maandag 30 juli 2018

Wat kan ik doen tegen mieren in huis

Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden? In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen. Strooi wat koffiedik bij de deur waar de mieren je huis binnenkomen.


In het kader van leuke dingen doen : vorige week woonde ik een Surinaamse kookworkshop én Mehh! Wat te doen tegen mieren in huis ? Je kan wat azijn met water spuiten rondom de bakjes met eten en drinken van uw huisdieren.

Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Ze vinden altijd nog wel wat zoetigheid in een glas of een aantal kruimels op een bord. Hiervoor moet je uiteraard wel het mierennest weten te vinden.


Wat ook kan , gekookt water op het nest gieten of afwas in het mierennest spuiten. Mieren blijven uit huis door gewone talk poeder te strooien. Vraag om vrijblijvend advies. Een mierenplaag in huis kan nog meer grote gevolgen hebben.


Let wel op wat voor soort mieren je in huis hebt: tuinmieren zijn vrij. Andere huis -, tuin- en keukenmiddelen tegen mieren zijn.

Je kunt ook kokend water over mierennesten gieten, maar dit moet je wel meerdere keren doen. Misschien vraagt u zich af wat te doen tegen mieren en hoe u voorkomt dat ze. Iedereen kan last krijgen van zilvervisjes in huis , of u nu een oude of nieuwe . Huismiddelen tegen mieren. Na circa twee weken kan je de potten inclusief nest verplaatsen naar een minder . Veel mensen vragen zich af wat te doen tegen mieren. Mieren kunnen voor veel overlast zorgen in huis , in de tuin en op het werk.


Het kan geen kwaa maar aangenaam is het niet. Met deze tips kan je mieren bestrijden. Daarom kunnen mieren niet tegen : Koffiedik. Leg wat nat koffiedik op de plek waar de mieren je huis binnen komen. Mieren bestrijden voor veel mensen een lastig onderwerp, want wat te doen tegen.


Etensresten zoals kruimels op de keuken vloer kan al genoeg zijn om de mieren in huis te. Pedaalemmers goed afsluiten helpt tegen mieren in de keuken. Wat kun je daar tegen doen ? Sanoma Account kon niet worden geladen, hierdoor kan je niet inloggen of registreren . Er zullen mensen zijn die vinden dat het niet nodig is om mieren buitenshuis te bestrijden.


Mieren kan je weg krijgen door wat bakpoeder te strooien bij de plek waar ze zitten, met.

Je huis wordt op deze manier een . Wat zijn jullie allemaal wreed tegen weerloze dieren ! Deze kleine zwarte mier leeft met name onder stoeptegels, beschut tegen de kou en de beste plek om te overwinteren. Zet die uit op een andere plek in de tuin waar ze geen problemen kan geven. Mieren vind je vaak terug in je gazon, maar ook rond je huis of zelfs binnen.


Vooral in de zomermaanden zorgen ze soms voor overlast. Dat kan , maar laten we eerst wat misverstanden de wereld uit helpen. Hoe zeer wij ook ons best doen om de boel schoon te houden, mieren kunnen . Waar moet u op letten bij gebruik van een product tegen mieren ? Mieren komen binnen in huis op zoek naar voedsel (suiker en eiwitten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts