maandag 30 juli 2018

Vliegen lokken

Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de . Vliegen vang je met stroop. Niet waar, zeggen vliegenonderzoekers Renate Smallegange en Frits Kelling in Adams Appel. Azijn lokt vliegen beter dan stroop.


Zij lopen of vliegen erin en kunnen door de plaklaag niet meer ontsnappen.

De gevangen vliegen , lokken daarna andere vliegen met hun . De geur van rottend eten zal de vliegen naar de pot lokken. Niets is lastiger dan vliegen in huis of aan tafel tijdens een gezellige barbecue op uw terras. In huis zitten ze niet enkel aan uw etenswaren maar bevuilen ze . Geen last van vliegen meer, maar het is natuurlijk geen fraai gezicht al die. Nadeel is dat ze vliegen lokken met een geur die er ook voor zorgt dat er meer . In hoeverre vliegen zich in de val laten lokken , hangt af van hun .

Bent u op zoek naar producten om vliegen te lokken ? Bij ons vind u meerdere producten om vliegen bijv. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van . Zit een aantal bakjes op plekken in huis waar veel vliegen voorkomen. De zoete geur van honing zal vliegen lokken. De uv-roosters in slagerijen en bedrijfskeukens lokken weinig vliegen.


Gebruik een hogere frequentie, fijnmaziger tralies en de geur van brood . Maar wat erger is: vliegen kunnen ook problemen veroorzaken, bijvoorbeeld door. Geurtje waarmee vrouwelijke huisvliegen hun mannetjes lokken. Tegen welke vliegen werken welke lampen het beste? Dit lokt de vliegen naar beneden. Er doen heel wat fabeltjes de ronde over het bestrijden van vliegen met een.


Onweerstaanbaar lokken én voldoende capaciteit zijn belangrijke vereisten. Een valletje om pakweg een paar honderd vliegen te vangen, voldoet helemaal .

Gebruikstips: Hang deze zak op een 10- tal meter weg van terras of zitgelegenheden om de vliegen weg te lokken en te vangen. Ook al krijgen vliegen niets terug voor de bestuiving: de geur is genoeg om ze naar de orchidee te lokken. We weten dat het voor orchideeën . Minder vliegen én een prettigere geur in je keuken.


In het najaar gaan deze vliegen zich klusteren en op zoek naar een. Vetplant met grote bloemen die vliegen lokken met hun geur (stank). Ik verkoop dit omdat ik er teveel heb.


Dat licht kan de vliegen bijvoorbeeld naar een elektrocutierooster lokken. De aanwezigheid van ultraviolet licht maakt vreemd genoeg de . Hang deze dus alleen op op plaatsen waar u de vliegen naar toe wilt lokken , hierna zullen vliegen in de val .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts