vrijdag 13 juli 2018

Varkensflat

Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten we inschatten wat de vermoedelijke gevolgen zijn van het bouwen van een varkensflat. Dat laat het regiobestuur van . In de varkensflat stalde hij meer dan twintigduizend dieren: beneden vleesvarkens en boven de zeugen met biggen. Jarenlang lag hij onder vuur wegens . De Chinezen bouwen vier van deze varkensflats op dezelfde plek. Zij verdedigen plannen om er een te bouwen in het Amsterdamse .

De varkensflat is goed voor de dieren en het milieu, zeggen voorstanders. Dit is Adriaan Straathof (62), eigenaar van varkensflat de Knorhof in Gelderland die precies een jaar geleden afbrandde, met meer dan 20. In het zuiden van China wordt gebouwd aan gigantische varkensflats. De stallen hebben dertien.


Megastallen mogen bestaan, ook al is het asbestdak geïsoleerd met ontvlambaar purschuim, al zijn de tussenwanden van ontvlambare . Het is echter aan de gemeenten om te besluiten of de komst van een varkensflat gewenst is, schreef minister van Landbouw Gerda Verburg . De voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van de afgebrande varkenshouderij in Erichem zijn stilgelegd. Eigenaar Adriaan Straathof . Niet als flats, maar als agroparken.

Met verbazing heb ik de discussies over megastallen en varkensflats gevolgd. Inmiddels maakt de verbazing plaats voor verontrusting. MIDDEL - Zeker gezinnen in Middel moeten niks hebben van varkensflats of andere megabedrijven. Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` VARKENSFLAT `. In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen.


Een protestlied dat ik heb geschreven als reactie tegen megastallen, de bio- industrie en de verwording. Nu gaat het om verleende vergunning voor een varkensflat , maar ook dat soort etagestallen zijn tegenwoordig verboden. Gepubliceerd op maandag 17 . EINDHOVEN - Family Farmers, twee varkenshouders uit Lierop en Asten, wil vier megavarkensbedrijven beginnen in Overijssel. Het burgerinitiatief tegen de komst van de zogenaamde varkensflat naar Grubbenvorst start vrijdag met het verzamelen van handtekeningen.


See what people are saying and join the conversation. De Nederlandse intensieve veehouderij knapt uit haar voegen, meent Meta Berghauser Pont. Lees hier het pdf van dit artikel.


Het zou toch goed zijn als er varkensflats komen. Volgens oud-voorzitter Peter Jens van de Dierenbescherming Limburg moet dat niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts