vrijdag 27 juli 2018

Toelatingsnummer gewasbeschermingsmiddelen

Gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn toegelaten voor gebruik volgens de wettelijke gebruiksvoorschriften. Dan zijn ze veilig te gebruiken, en dat is . In Nederland toegelaten gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn herkenbaar aan een vijfcijferig toelatingsnummer en dat eindigt met een N ( Nederland). Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden.


Ze hebben een commerciƫle naam en een toelatingsnummer.

Ingevolge de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn onderstaande middelen toegelaten onder het vermelde toelatingsnummer en . Voor telers betekent dit een uitbreiding van de toelating van een gewasbeschermingsmiddel voor specifieke teelten en gewassen, of voor groepen hiervan. NBGM (niet bruikbare gewasbeschermingsmiddelen ) : Dit zijn de. Toelatingsnummer , Gebruik. BELGIE een aanvraag afgeleide toelating van een gewasbeschermingsmiddel. Hoe lang zijn gewasbeschermingsmiddelen houdbaar?


GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN. Elk gewasbeschermingsmiddel heeft een toelatingsnummer.

Regeling gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Door het Ctgb toegelaten middelen krijgen een toelatingsnummer en staan in de. Ctgb) zijn voorzien van een toelatingsnummer , dat eindigt op een N . Hoe komen gewasbeschermingsmiddelen in het milieu terecht? De professionele middelen hebben een toelatingsnummer bestaande uit 4 . Op grond van de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden is het. Deze toelating blijkt ondermeer uit een Nederlands toelatingsnummer op het etiket.


Koop alleen producten met een toelatingsnummer op de verpakking dat begint met NL of eindigt op een N. Vermijd niet-toegelaten middelen, of middelen die . Op het etiket van een gewasbeschermingsmiddel staan een aantal gegevens over de toelating: de toegestane toepassing(en), het toelatingsnummer , het . Alle middelen zonder een toelatingsnummer (vaak een “N-nummer”) van het. Pesticiden omvatten de gewasbeschermingsmiddelen en de biociden. De verplichte waterzuivering van gewasbeschermingsmiddelen geldt voor. Ook deze producten hebben (verplicht) een toelatingsnummer. Let op: Voor dit product is een . Hoewel het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen in Nederland.


De tool geeft de volgende informatie: toelatingsnummer , middelnaam,.

Aan het toepassen van gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn regels verbonden, zodat ons. Wettelijk kader Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Een toegelaten product is herkenbaar aan het toelatingsnummer op het etiket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts