donderdag 26 juli 2018

Ratten vangen met lijm

Zapi Super Tablet ratten en muizen lijmplank 28x19cm. Lijmval op houten plank om ratten , muizen en kruipende insecten met te vangen. Veel verschillende soorten ratten lijmplanken voor de bestrijding van ratten. De rattenlijmplanken kunt u gemakkelijk bestellen in onze online shop.


Men doet deze lijm op een stukje karton en je hebt zelf een lijmplanken gemaakt.

Wist u dat het gebruik van lijmplanken en lijmvallen voor het vangen van ratten. Lijmplanken en lijmvallen zijn verboden voor het vangen van ratten en muizen. Ze zijn verboden omdat het dierenmishandeling is.


Lijmvallen worden wereldwijd gezien als de snelste manier om bruine en zwarte ratten weg te vangen. De verkoop van lijmvallen en lijmplanken voor dit doel is legaal, echter deze manier van muizen en ratten vangen is in Nederland verboden volgens artikelen. Wees de rat te slim af met onze lijm en lijmvallen.


Om insecten, muizen en ratten te vangen.

Het gebruik van lijm en lijmvallen om ratten en muizen te vangen is verboden, maar wordt in specifieke gevallen onder voorwaarden toegestaan. Effectieve lijmplaat om muizen te vangen. Muizenlijm plankjes worden zeer veel toegepast om snel van uw ratten of muizen overlast af te komen. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Doe het met de BSI lijmtube. Knijp de lijm uit op een stukje karton, leg er een stukje kaas op en laat het geur- en kleurloze . RODI KILL SPECIALE MENGING: lokaas TEGEN MUIZEN - RATTEN. Handige zakjes met muizenlokaas. Dit lokaas bestaat uit een complexe samenstelling van. De lijmvallen zijn geschikt voor het vangen van ratten zonder vergif te gebruiken.


De lijmval is voorzien van de kleverigste lijm op de markt waardoor de grootste . Lijm om muizen, ratten en insecten te vangen. Niet giftig, geur- en kleurloos. Een lijmplank is een plank waarop lijm en een lokmiddel zijn aangebracht.


Ook zeer geschikt voor het vangen van insecten, zoals kakkerlakken, pissebedden en zilvervisjes. De Zapi Zap Trap is een kant en klare lijmval om ratten mee te vangen.

Deze lijmtube voor het vangen van muizen en ratten is ecologisch en doeltreffend. Breng de lijm tegen muizen en ratten aan op een stukje karton en leg dat met . De overlast brengt de gezondheid van de mens en dier in gevaar. Eenvoudig aan te brengen op platen, korton, vloer,. Eventueel kan er ook een beetje lokaas worden gebruikt om . Een lijmval met dode muis mag rechtstreeks in de vuilbak. Klassieke muizen- en rattenvallen zijn ideaal om te ontdekken of er ongedierte in je huis zit.


Heeft u een lijmplank nodig om muizen en ratten te vangen ? Dat doe je eenvoudig met een kartonnen lijmplaat van Sakarat. Je kunt het product gebruiken als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts