woensdag 13 mei 2015

Balsemienhoning

Bovendien is deze honing heerlijke . Honing kopen van imker uit de Biesbosch? Deze RAUWE HONING heeft een milde smaak en is 1 pure natuurlijke honing van de imker, afkomstig van de. Het is een lichte honing die lang vloeibaar blijft. Deze honing is afkomstig uit de Biesbosch, één . Effectieve micro-organismen, de natuurlijke oplossing voor een mooiere tuin, lekkerder groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee, zuiverder .

Balsemien is heerlijk zacht van smaak en zonder toevoegingen. De daar groeiende springbalsemienen leveren bij . Super zoete balsemienhoning uit de Biesbosch (Dordrecht). Nederlands Bloemenhoning van de imker. Springbalsemienhoning is licht verteerbaar en erg goed voor de spijsvertering. Deze heerlijke honing uit is echt wat bijzonders!


In delen van het land bloeit in het najaar de springbalsemien massaal. Deze zuivere balsemien honing komt uit onze streek Drimmelen. De bijenkasten hebben gestaan o.

Verzenden is bespreekbaar. Deze lekkere lichtgekleurde honing komt uit de Biesbosch en wordt geoogst in Augustus-September. Hoekse Bijenkorf van Flip Wols mag eigenlijk niet op uw keukentafel ontbreken. Een heerlijk streekproduct voor op de boterham of om . Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Wat een geweldig intensieve twee dagen heb ik achter de rug ! Donderdag na mijn werk ben ik begonnen met oogsten in de . Afkomstig rechtstreeks van onze Imker uit Moergestel, NL. Bio honing (vloeibaar), eenvoudig verpakt. Nederland - geen toevoegingen, puur natuurlijk - heerlijk op brood . Van de nectar van deze bloemen wordt de balsemienhoning geproduceerd.


Alles in koop is het licht onderhandelbaar. Dit is een plant die zijn oorsprong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts