vrijdag 15 mei 2015

Gezellige tuinen

Is je tuin aan renovatie toe? Wij hebben de mooiste tuinen voor je verzameld. Of je nu een kleine of een grote tuin hebt: elke tuin is romantisch te maken.


De truc zit hem vooral in het creëeren van een bepaalde knusse . Je creëert een plekje in je tuin waar je helemaal tot rust komt of met vrienden en familie een gezellige avond doorbrengt. Je kunt de overkapping ook gebruiken .

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor de inrichting van je tuin ? Bekijk dan hier onze tips voor een gezellige tuininrichting. Onder meer kleine, grote en . Is de tuin een beetje aan de kleine kant? Gebruik het als een troef om er een extra gezellige plek van te maken. Met een paar strategische tips . Relax plek, ziet er zo gezellig uit. Simpele overkapping, super gezellig resultaat.


Met deze terras ideeën voor de tuin doe je inspiratie op voor het inrichten van een gezellig en sfeervol terras!

Idee 1: Een verhoogd terras. Een heel belangrijke tip: wees creatief en probeer gezellige hoekjes in je tuin te maken. Je terras baken je bijvoorbeeld best af van je tuin , . Bekijk alle projecten voor kleine tuinen van de Vlaamse tuinaannemers en doe inspiratie op.


Kan je gezellig tafelen boven een ondergrondse parking? Deze pin is ontdekt door Nienke. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het is een onderhoudsvriendelijke groene oase, mét . In deze fotospecial laten wij u vooral de kleinere maar zeer gezellige tuinen zien. Een klein terras of koertje heeft veel potentieel om een gezellig tuintje te worden, zeker nu verticaal tuinieren zo hip is geworden.


Heb jij de afgelopen dagen ook zo genoten van het mooie weer? Lekker veel buiten zitten in de tuin of op het (dak)terras of balkon. Rustig toeven in je tuin kan heel inspirerend en ontspannend werken. Vooral als deze plek sfeer heeft, gezellig is en als het groen en de bloemen zo goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts