vrijdag 22 mei 2015

Geleidbaarheidsmeter

Met geleidbaarheid meet je de elektrische geleiding van de vloeistof. Deze meetwaarde wordt op het display van de geleidbaarheidsmeter. Conductometrie of geleidbaarheidsmeting is een van de elektrochemische analysemethoden, ook wel elektroanalyse genoemd.


In de conductometrie wordt. Ec meter voor het meten van de geleidbaarheid van water. Waterdichte geleidbaarheidsmeter met automatische keuze meetbereik.

Heeft u een geleidbaarheidsmeter nodig voor inline vloeistofanalyses? Elscolab heeft een meter voor elke toepassing! Contacteer ons voor meer info! Het ontwerp van de nieuwe en duurzame Seven2Go Pro Sportable meter is geoptimaliseerd voor geleidbaarheidsmetingen in het lab, inline of in het vel en. Mobiele geleidbaarheidsmetingen voor algemene toepassingen.


De betrouwbare, IPmobiele geleidbaarheidsmeter voor snelle en uitstekende data in het . Een eindeloos assortiment aan producten die geschikt zijn voor geleidbaarheidsmeting vindt en bestelt u eenvoudig en snel via Boomlab. Met penetratie-elektrode voor directe grondmetingen.

Controleer snel een plaats in de bodem! De Gro Line Soil Test geleidbaarheids- en temperatuurtester . Tafelmodel geleidbaarheidsmeter. Geleidbaarheidsmeter DIST - Vos instrumenten is een groothandel in laboratoriumproducten. Wij leveren apparaten en verbruiksgoederen aan brouwerijen . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Met behulp van een geleidbaarheidsmeter kan o. Compacte geleidbaarheid meter voor bodemanalyses en water.


Algemeen: Dit toestel kun je met één hand manipuleren. Draagbare geleidbaarheidsmeter. De Con 7geleidbaarheidsmeter biedt sinds jaar en dag betrouwbare, nauwkeurige en consistente prestaties. Gebruiksvriendelijke functies maken het. Basisinstrument zonder elektrodes.


Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudig opgeslagen in . Vind geleidbaarheidsmeter op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

De meter is waterproof IPen IP7 ingesealede toetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts