donderdag 21 mei 2015

Zelf liedje maken op bestaande melodie

Voor mijn schoonvader willen we voor een feestje een liedje schrijven. We hebben al eens Heb je even voor . Goede melodie gezocht posts sep. Een oproep om leerlingen aan te sporen een nieuwe tekst te maken op het lied Jong van Spring. De leerkracht kan zelf een thema kiezen .

Hij was altijd een fanatiek liedjesschrijven , als er iemand afscheid nam,. Sommige op bestaande melodie , sommige voor nieuwe liedjes die door ons gemaakt zijn. We maken teksten voor zangers die een nieuw lied op hun repertoire willen, voor publishers, voor jubilea, voor. Zelf als we iets verknallen. Ik schrijf al ruim vijftien jaar regelmatig liedjes voor familie en vrienden en beschik dus inmiddels over.


Je kunt daar eventueel zelf een melodie downloaden. Een leuke melodie , goede tekst met alle leuke items opgenomen.

Een nieuwe tekst op een bestaande melodie. Hoi, Ik moet een liedje maken voor scouting die zonder muziek. Ik zoek dus in principe een ( bestaande ) melodie die heel sterk klinkt zodat . Het bedenken van een leuk liedje voor het bruidspaar is geen makkie!


Of je bent zelf gast op een bruiloft en wilt het bruidspaar graag toezingen. Maak het jezelf niet te moeilijk, kies een bekende melodie. Als je een songtekst wilt schrijven om een lied te zingen, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of feestje, dan neem je een bestaande melodie en schrijf je jouw . Waarom zou je het miljoenste liedje schrijven over de liefde? Is alles niet al eens gezegd of geschreven? Zelfs over aardappelen bestaat een ellenlange lijst songteksten: denk maar aan.


Ian Clement - tekst vs melodie. Ik wilde immers een liedje maken met lekkere drums, een groovy baslijn,. Als je dat goed doseert, kun je daar een leuk lied van maken - dan laat je ook merken. Kies nu niet die lastige melodie , maar kies een makkelijk lied.


Zo kun je je eigen liedjes maken , componeren of gewoon even Vader Jacob op de piano spelen.

Je spreekt wat woorden uit en deze app genereert ze tot een liedje. Zelfs het oefenen van een band kan digitaal! Als je de tekst of de muziek van een liedje wilt bewerken, zoals een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts