vrijdag 15 mei 2015

Rudraksha zaden

Malas worden gemaakt van verschillende soorten materialen zoals hout, edelstenen, zaden en zelfs botten. Het verhaal achter deze zaden is te . De zaden van deze soort zijn van grote religieuze betekenis binnen het Hindoeïsme en Boeddhisme. Ze worden vaak gedragen als gebedsketting en zouden . De rudraksha sieraden zijn gemaakt van rudraksha zaden.


Deze mala is gemaakt van rudraksha zaden.

De armband is geregen met buddha hoofden en een bedel van een Shiva handje. Rudraksha zijn zaden van de vrucht van de Rudraksha. Sonja en Frank laten huis en haard achter en vinden innerlijke rust en een manier om een wezenlijke bijdrage te leveren aan meer balans in de wereld. Gebedskralen gemaakt van de zaden van de rudraksha boom. Geïsoleerd op witte achtergrond stockfoto, beelden en stockfotografie.


Groothandel in spirituele. Bijzonder mala waarbij de 1kralen bestaan uit rudraksha zaden van het mukhi type. Het wordt algemeen aangenomen dat .

Download een rechtenvrije Gebed kralen gemaakt van rudraksha zaden traditioneel gebruikt voor bidparels in Hindoeïsme en Boeddhisme stockfoto . Armband gemaakt van prehniet samen met de heilige rudraksha zaden (tears from Shiva) uit Bali. Om de vruchtbare aarde te eren en om een goede oogst te krijgen vereerden de meeste inheemse volkeren toen en nu ook nog de zaden van verschillende . Zoek jij nog prachtige mala ketting? Tegen depressie, vitaliseren bij hartklachten, tegen duizeligheid en hoofdpijn, zuivert ruimte en mens, voor opladen andere stenen, bij buikkrampen en . Lange mala met 1mooie dikke rudraksha zaden en een prachtige volle rode katoenen kwast. ZEGENING VAN RUDRAKSHA ZADEN EN INSPIRED BY BALI MUNTJES.


Elke jaar wordt er een ceremonie gehouden in villa Blubambu in Bali. Wordt per stuks verkocht. Bestel deze rudraksha malas online, direct vanuit Nepal.


Deze kwaliteitsmalas zijn prachtig vervaardigd door onze ambachtslieden in Kathmandu. Mooie raamhanger in aardetinten van rudraksha kralen en aardende jaspis en mahonie obsidiaan. Wij maken sieraden een armband of ketting met Rudrasksha zaden , leuk gecombineerd met edelstenen en metalen bedels.


Echt zilveren (925) oorbellen met rudraksha zaden. Lengte van de oorbellen gemeten incl. Materiaal: rudraksha zaden en echt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts