donderdag 21 mei 2015

Zorgboerderij de zegger

De Zegger biedt zorg op maat en 24-uurszorg. Rustiek gelegen in het Overijsselse Bornerbroek. Binnen dit team werken ervaringsdeskundigen als het gaat om de zorg voor . De zorgboerderij heeft al een vergunning, . Van verhuur tot transport voor o. De mensen van Wim Zegger Transport .

Heeft u goede of minder goede ervaringen met de zorg of begeleiding? Vertel het ons en andere bezoekers. Let op: de reviews worden eerst . Naast een zorgboerderij de zegger vind je ook veeteelt, geestelijke zorg, land en tuinbouw, opvang, . Zorgboerderij de zegger Bornerbroek op Telefoonboek. Almelo vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


De boerderij biedt zorg aan. Het team zorgt samen met een aantal vrijwilligers voor een passende opvang of een .

Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten. Oosterveld (Zekerebasis), de dames R. Lees meer op onze website. Zorggoed de Zegger BV is een zorgboerderij , biedt dagopvang, nachtopvang, weekendopvang en vakantieopvang aan kinderen vanaf jaar en . Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland!


De Tukkerij, zorgboerderij. Er is voldoende parkeergelegenheid. Zorgorganisatie Corporate Care v. Ieder mens verlangt ernaar zich veilig te voelen bij.


De Read more about boerderij, zorgboerderij , kinderen, ontstaan, uitvoering and oktober. Speltherapie Karin te Lintelo. Haarle o Familie Ensink v. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de bouw van een prachtig nieuwe zorgboerderij aan de Bolscher Landen.


Een overzicht van de zorgboerderijen in Overijssel die zich hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts