woensdag 20 mei 2015

Houtworm behandelen

Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in . De houtworm is de larve van de houtkever.


Die legt eitjes op onbehandeld hout.

De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Onze lokale bestrijder helpt u direct af van de houtworm. Neem direct contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie! Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Beestjes Kwijt weet alles over professionele houtwormbestrijding.


Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u houtworm effectief kunt behandelen en bestrijden - al lijkt het in eerste instantie misschien onmogelijk! U heeft last van houtkevers.

Heeft u gaten in uw hout of zaagsel op de vloer? Wij helpen u doeltreffend houtworm bestrijden, vraag uw gratis offerte! Zelf bestrijden is duur, gevaarlijk en niet efficiënt.


Rentokil Property Care is de specialistische afdeling van Rentokil Pest Control voor het bestrijden van houtworm en het behandelen van rot en vocht. Het hout is door deze behandeling langdurig beschermd tegen houtworm. Reiniging, Onderhoud en Renovatie ook behandelen door middel van injecties.


Zelf houtworm bestrijden met het complete pakket van Ongediertewinkel. Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan? Van Meijel heeft alle bestrijdingstechnieken in eigen huis.


Vraag nu een Gratis Inspectie aan! Nodig onze Expert uit voor een Gratis Inspectie! Gemiddeld kost houtworm bestrijding rond de € 350.


Rentokil heeft specialisten in huis die niets anders doen dan houtworm bestrijden. Je herkent houtworm aan de ronde gaatjes in het hout. Met een speciaal product kan je houtworm bestrijden zodat het hout volledig herstelt en .

Heb je houtworm in huis of de schuur dan wil je daar vanaf. Maar wat is een houtworm precies en waarom moet je hem zo snel mogelijk behandelen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts