woensdag 27 mei 2015

Varkens aaien

Ook de grote varkens kunnen geknuffeld worden. Misschien is het een vreemd idee om een varken te knuffelen, maar op De Peerdegaerdt kan het! Een varken is misschien een vreemd wezen om mee te knuffelen, maar hier kan het!


Wie zin heeft, kan ze zelfs . Dieren aaien of er zelfs maar naar kijken werkt al ontspannend. Anne-Marie Dingenouts uit Strijen heeft de oplossing: ga varkens knuffelen!

Knorretje en Ginger maken . Kinderen kunnen hier zelfstandig, maar ook in schoolverband of samen met hun ouders of grootouders, (inter)actief het varken ontdekken. Knuffelen met de varkens Ć©n genieten van een broodje pulled pork van eigen land. We hebben veel mini varkentjes maar bijv.


Varkens hebben wij in verschillende soorten en maten. De mini varkentjes nemen we . Let op: Deze activiteit staat voorlopig even stil. De nieuwe biggen moeten eerst goed aan ons en aanrakingen wennen. Het is weer een heel ander ras met .

Grappig om te zien hoe deze oink lekker ligt de genieten van de aandacht en knuffels van onze eigen. Verwen eens een varken Samen knuffelen op een bedje van stro. Asieldieren aaien Wel de lusten, niet de lasten.


Een tijdje geleden ging ik met mijn vriend naar een boerderij waar je met varkens kunt knuffelen. Niet dat wij zijn uitgeknuffel maar we wilden nu . Een rondje van de glijbaan, varkens die aan je veters sabbelen en de allerkleinste biggetjes aaien. Indebuurt is gezellig een middagje . Terwijl als je een varken aanraakt, wat nog meer onrein is dan een.


Verder kan je hem aaien , aanraken, knuffelen of ja. En wil jij weten hoe de varkens op een biologische boerderij leven? De varkens die wij houden in de veehouderij of als hobby-dier, hebben ook de voorkeur voor het leven.


Onze varkens kan je, als je voorzichtig bent wel aaien. Voor iedereen die varkens heeft of wil gaan houden. Mijn mini- varken is bang voor me, ik kan hem niet aaien , wat nu? Krullende staarten, knorrende snuiten en kirrende vrouwen.


Als dit zo is voorbij de eerste . Er wordt geknuffeld met varkens in Oldekerk en gek genoeg komen er vooral . Je mag onder begeleiding in de varkensschuur, waar je kunt zien hoe varkens leven en hoe ze verzorgd worden. Er zijn ook andere boerderijdieren op het erf.

Ook voor al uw kinderfeestjes, scholen, familiedagen of andere groepsuitjes. Drie varkens gaan voor het eerst de wei in in Woltersum. De dieren van Carolien Nijland worden vertroeteld door de kinderen uit het dorp, . Wij zijn Arno en Ghislaine .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts