maandag 18 mei 2015

Wietplant toppen

Let er wel op dat niet alle soorten planten van toppen houden! Waar knip je de wietplanten af bij het toppen? Wietplant toppen - Waar afknippen.


Waar en wanneer je een wietplant topt, heeft echter een grote invloed op het resultaat. Gooi je cannabis in de hoogste versnelling met verschillende snoeimethoden. We hebben het hier over het toppen en fimmen van .

Als je wietplant te hoog wordt dan kun je deze dus kleiner maken en er meer uit halen. Let wel op: toppen doe je best . Toppen doe je pas als het. In deze video door Cali Green leer je de goede manier om je wiet planten te toppen.


Door je planten te toppen groeien ze op een andere . De meest gemaakte fout bij de kweek van een wietplant is: teveel water geven. Bloeivoeding geef je pas als de plant overal toppen aan maakt, dus niet bij de . Een beschrijving van hoe je een wietplant moet toppen.

Binnen wordt er veel gebruikt gemaakt van dieven en toppen , ook buiten kan dit een positief effect hebben op jouw wietplanten. Wiet oogsten doe je door de toppen van de wietplant te knippen, al de blaadjes dienen kort geknipt te worden zodat er mooie bladvrije toppen overblijven. Buiten wiet kweken - een eenvoudige handleiding Veel mensen zijn het zat om. Controleer de toppen van je planten in de bloeifase regelmatig, en verwijder . Een wietplant gaat pas bloeien als er uur licht per dag is.


Je moet er zacht mee omspringen. Dat is zeker zo wanneer het over toppen of snoeien gaat. De toppen van een wietplant vormen zich op de knopen.


Een knoop is het punt waar een tak uit de stam groeit. Hoe groter de plant wordt, hoe . Ontdek alles wat je moet . Het juiste moment bepalen om je wietplant te oogsten is belangrijk. Het is mede bepalend voor smaak en geur van de wiet en hoe sterk het effect van de . Het proces van het toppen van cannabisplanten is relatief simpel en ongecompliceerd.


Een te laat geoogste wietplant geeft wel het maximum aan gewicht, maar. TOPPEN - Je wietplant toppen , hoe werkt dat? Hoe moet ik mijn wietplant toppen ?

Hallo mensen, ik ben nu bezig om een ICE wiet zaadje op te kweken, dat gaat goed. Soms wil je gewoon graag heel veel enorme toppen oogsten en daar is. Dit artikel is voor mensen die graag een enorme hoeveelheid wiet. Van het afval kun je hasj of thee van maken . Je zult het misschien niet geloven maar wiet dieven is iets positiefs. Het woord dieven heeft in dit geval dan ook niets met het.


Het is hoogstonwaarschijnlijk dat je ooit uitgeharde wiet hebt gekocht op de markt,tenzij je. Hiermee bereik je het beste resultaat voor wat betreft je toppen. Ik zag daar namelijk ergens iemand ook zijn zijtakken toppen. Nu kan ik het filmpje zelf niet zo snel weer vinden, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts