woensdag 13 mei 2015

Duif in de tuin

Mijn moeder heeft toen wat vogelvoer buiten gelegd maar nu . Ik heb hier al heel de middag een duif in de tuin. Jonge duif zit al een paar uur op schutting? Wie bellen voor duif die niet kan vliegen?


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Deze mooie, slanke duif vind je steeds vaker in tuinen. Het verschil tussen het mannetje en het vrouwtje is te zien aan de kleur en de . Deze duiven komen veel voor in parken, bossen of grote tuinen waar ze graag wilde en slordig uitziende nesten maken. De houtduif is de grootste en ook de meest voorkomende duif van Nederland.


Hij komt in steden voor in tuinen en parken maar ook in het buitengebied op . Maar dat geldt volgens Marinisse dus niet voor een duivennest. Ik zou adviseren om het weg . Of hij zit juist suffig in een hoekje van de tuin.

Een verdwaalde duif is doorgaans geen graag geziene gast. In tuinen en parken ziet u vooral de tortelduif (kleine, lichtbruine duif ) en de houtduif. De jonge duiven worden met duivenmelk uit de krop gevoerd. Het mannetje heet doffer en het vrouwtje wordt duivin of gewoon duif. In uw tuin zit sinds een aantal dagen een geringde duif die verloren gevlogen lijkt te zijn.


Ze ziet er gezond uit en u wil de eigenaar van de gevonden duif. Ik heb zojuist een duif in mijn tuin aangetroffen net voordat mijn kat even leuk met de arme duif wou stoeien. Hij is vangbaar, al een paar keer . Een sperwer die een duif vangt in jouw achtertuin midden in de stad. Het overkwam de zussen Kimmy.


Eergisteren viel een sperwer de duiven in onze tuin aan en nam er één mee. Sindsdien houdt de sperwer niet meer af. Een tijdje geleden is er een zwaar vermoeide duif zonder ring in onze tuin terecht gekomen. Hij heeft die nacht binnen in een kooitje uitgerust. Duiven zijn echte “tuinopportunisten”.


Ze verschijnen gewoonlijk in de tuin rond het moment dat de erwten gezaaid worden (meestal begin maart). In de tuin of op terras te plaatsen.

Deze vol stenen duif heeft voldoende massa . Duif is altijd vredig om b. Koop of Verkoop duif steen op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts