donderdag 14 mei 2015

Snoeien portugese laurier

Prunus lusitanica ( Portugese laurier ) is uitstekend geschikt als wintergroene haag. Het is een wintergroene heester die uitstekend snoei verdraagt. Deze eigenschappen maken de Portugese laurierkers geschikt voor een haag . Door de snelle groei moet je een laurier snoeien om hem binnen de.


Beste Rene, je mag de Portugese laurier aan de zijkanten snoeien , . Deze plant groeit minder snel dan zijn soortgenoten maar houdt wel van snoeibeurten.

Dan is deze Portugese laurier een echte aanrader. Door het kleinere blad en fijne vertakking is deze soort goed te snoeien en dus uitstekend . Snoei laurier twee keer per jaar voor een mooie dichte en strakke haag. Bij gebruik als heg keer per jaar snoeien. Laurierkers (Prunus laurocerasus) is wintergroen en het grote . Je wilt een laurier haag snoeien ? Meer informatie over het planten van laurier en het planten van Portugese laurier.


De Prunus groeit als een dolle. Hierbij is het belangrijk om de laurier niet te diep te snoeien.

Wanneer moet u uw laurier snoeien ? Laurierhaag, snoeien , onderhouden of bemesten? Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag. Ontdek hier hoe wij je helpen. Beste allen,Wij hebben in de achtertuin een laurier, ik denk een prunus.


Mijn haag is Portugese laurierkers en die is ongeveer jaar. Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies! Lees hier alle informatie over het planten, verzorgen en snoeien. De Portugese Laurier is winterhard en door zijn middelmatige groeisnelheid is eens per jaar snoeien voldoende.


Door zijn geringe jaarlijkse groei is het voldoende om de Portugese Laurier één keer per jaar te snoeien. Als u een strakke volle Prunushaag . De Portugese laurier kan in elk type grondsoort goed gedijen. Laurier snoeien advies en goede tips en welke maand laurier het beste gesnoeid kan worden.


Het snoeien van de Portugese laurier vindt bij voorkeur plaats na de bloei. U kunt zelf de Portugese laurierboom ook zelf in de gewenste, strakke vorm snoeien. De boom kenmerkt zich door de donkergroene bladeren en de twijgen die . De Portugese laurier kent zijn oorsprong in Portugal en Spanje,.


De laurierhaag groeit snel dicht en heeft de . Snoeien kunt u het beste doen na de bloei, maar niet als het te zonnig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts