vrijdag 24 juli 2015

Barnevelder kriel dubbelgezoomd

Koop of Verkoop barnevelder kriel kippen op Marktplaats. Te koop mooie barnevelder kriel hanen dubbel gezoomd stuks van mei . Is er nog een goede gezonde haan beschikbaar. Mooie jonge barnevelder kriel kippen te koop. De hennen zijn weken oud en kunnen zonder problemen .

De kleurslagen zijn zwart, wit, dubbelgezoomd of blauw dubbelgezoomd , . Links: Blauw dubbelgezoomde haan en hen. De barnevelder is een middelzwaar kippenras dat zijn oorsprong heeft in het. Barnevelder Kriel Dubbel Gezoomd Hennen Leggen al eitjes.


Het ras wordt in de kleuren zwart, wit, dubbelgezoomd en blauwdubbelgezoomd gefokt. Kun je ze makkelijk tam maken. Adres winkel: Prins Mauritslaan 84b Beek Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van.

Ze kunnen zowel in de ren als in de vrije uitloop gehouden. Krielen en kippen op Klein Spijkerbos, en de haan. Eén eigenschap hebben kippen en krielkippen echter gemeen: ze leggen praktisch het hele jaar eieren.


Helaas is onze haan onlangs gestorven. Hij was een rasloos prachtbeest. Maud had uiteindelijk de mooiste kriel. Wij zijn hobby fokker van de. Zilver dubbel gezoomd groot en kriel.


Wyandotte kriel zilver zwartgezoomd hen jong. Zijdehoen, cochin en wyandotte krielen. Cochin kriel, meerzomig patrijs, mj, 1e F 9. Oud Engelse Vechtkriel, patrijs,.


Gewicht: groot: kriel : haan, hen, haan, hen. Inmiddels is ook de kleurslag meerzomig geelpatrijs bij de krielen erkend. Schoot BARNEVELDER KRIEL Dubbelgezoomd.


Diersoort: Haan te koop hele mooie barnevelder dubbelgezoomd kriel haantjes en is van half mei op de foto is de oude haan te zien doe een goed bod.

Sussex Kriel Wit Zwart Columbia. Rijnlander, Thrianta, NHD oranje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts