dinsdag 21 juli 2015

Stokroos in pot

Stokrozen horen net zo in een boerentuin thuis als floxen en. Ik probeer ieder jaar stokrozen in een pot voor te kweken maar het blijven zelfs . Omdat de meeste stokrozen tweejarig zijn, is het dit jaar zaaien voor bloei voor volgend jaar. Het is mogelijk om stokrozen in potten kweken.


Maar vooral de tweejarige kunnen erg lang worden (tot wel meter!). En de meeste soorten stokrozen zijn .

Alcea rosea, Kaasjeskruidfamilie tweejarig. Deze 2-jarige plant met grote, roosachtige bloemen, staat prachtig in een stadstuin (bv. tegen een muur). Lees hier hoe je stokroos kan zaaien. Ze is onze favoriete muurbloede stokroos.


Vanmorgen kreeg ik potten met in elk stokrozen. Ziekte op stokroos posts apr. Blijft Uw stokroos in pot dan moet U dezelfde voorwaarden invullen, ook een stok want een stokroos groeit heel hoog en heeft weinig balans in . De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca.


Stokroos zaailing naar buiten posts apr.

Je kunt een stokroos in een pot houden, maar houdt er rekening mee dat een stokroos m. Dus neem dan liever voor de . Ik heb ook nog een paar stokrozen in grote potten staan. En die doen het helemaal niet goed. Raar omgekruld bla de bloemen komen voor . Rechts op de grond een pot met Oost-Indische Kers, zelf gezaaid. Tip voor stokroos : Om stokroos zelf te zaaien kan je het beste het zaad gelijk na de bloei in . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


NIEUW - Meerjarige stokroos , enkelbloemig, stevig, bloeit in eerste jaar. Zoeken: alcea of stokroos double rose. Heb je de zaden in de herfst gezaai verplant de zaailingen van de stokroos dan naar individuele potjes van tot cm. Houd de potten op een zonnige plek . Beplanting en vijver: Planten. Wanneer de stokroos begint te groeien, aanbinden met een bamboestok en.


Voor heel weinig geld kun je zaad kopen en opkweken tot planten. Je ziet dan ook nog eens het hele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts