donderdag 16 juli 2015

Wat te doen tegen brandneteljeuk

Heb je je gebrand aan een brand netel, smeer het in met wat azijn. Als je geprikt bent door een brandnetel, helpt het om een beetje zeep op de jeuk te doen. Tegen brandneteljeuk : weegbree; . Als je tegen de brandharen van een brandnetel aanloopt blijft er een klein haakje ,. Je kunt dit doen door wat azijn op een wattenschijfje of -staafje te smeren, . Om dat te begrijpen is het goed eerst te weten wat er precies gebeurt.


Een brandnetel plant zie je vaak niet van tevoren en anders ben je al snel te laat. Naast deze middeltjes helpen deze planten ook tegen de jeuk:. Brandnetels zijn niet gevaarlijk, maar ze zorgen voor vervelende jeuk of een brandend gevoel. Vooral de jeuk van een brandnetelsteek is erg vervelend.


Iedereen kent dat gevoel wel. Wat kun je doen tegen brandneteljeuk en wat . Maar voor verlichting hoef je nooit ver te zoeken! Hondsdraf en weegbree werken heel goed tegen de jeuk en groeien altijd in de buurt van . Het voordeel is dat weegbree altijd dicht in de buurt van brandnetel te vinden is. Wat kan je doen tegen brandnetel jeuk ? Het weer begint mooier te worden, we gaan meer naar buiten, blote benen,dat dichtbegroeide fiets- of wandelpad.


Maar daar kun je na het lezen van dit stukje wat aan doen. Gelukkig groeit het tegengif vlakbij. De plek schoonmakenMiddelen gebruiken om de pijn en jeuk te. Weet wat je kunt verwachten.


Een topische crème, zalf of lotion met hydrocortison kan de roodheid helpen verminderen en de jeuk doen verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts