dinsdag 14 juli 2015

Wat te doen bij houtworm

Er is zeker wel wat zelf aan te doen. Maar dan moet je wel weten waar het over gaat. Is het houtworm of is het boktor.


Dat is al een wezenlijk verschil in de . Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden?

Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. Wilt u houtworm bestrijden en snel van het probleem verlost zijn? Het eerste wat u te doen staat om houtworm te behandelen is herkennen . Als u van plan bent een huis te kopen van meer dan jaar oud en u laat het bouwkundig keuren, laat dan ook op houtworm letten.


Geen enkele woning of bedrijf zit erop te wachten: een houtwormplaag ! Het zijn de larven van de gewone houtwormkever of van de grote . Wellicht vraagt u zich inmiddels wel af wat u kunt doen om houtworm te voorkomen. De ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt hebben daar verschillende tips .

Heeft u te maken met houtworm in huis en wilt u deze bestrijden? Houtworm in huis bestrijden: zelf doen ? De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld.


Maak het te behandelen hout zoveel mogelijk stofvrij. Oude verf, beits of laklagen. U kunt zelf actie ondernemen of u kunt het laten doen door een deskundig . BUITENDEUR SCHILDEREN, BESTE manier om ZAKKERS te voorkomen!


Dit is voornamelijk de Boktor en op deze pagina kunt u hierover meer lezen. En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen. Dit doen ze omdat ze willen gaan paren.


Volg dan onderstaande tips om houtworm zoveel mogelijk buiten de deur te. Heb je houtworm in huis of de schuur dan wil je daar vanaf. Wat kun jij doen om dit op de juiste manier te bestrijden?


En wat schrikken we als eenmaal thuis blijkt dat er kleine gaatjes in je. Of er levende larven aanwezig zijn is te zien aan het boormeel dat uit de .

Ontdek hoe je aantasting door houtwormen voorkomt. Die zijn te herkennen aan een toelatingsnummer van het Ctgb. De ene site zegt, gewoon laten doen , houtworm verdwijnt vaak vanzelf als het huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts