woensdag 29 juli 2015

Toetsplaza gewasbescherming

Onderwerp: Gewasbescherming A. Doelgroep: Docent, Examensecretaris. De Stuurgroep Gewasbescherming van de AOC Raad werkt in overleg met Bureau Erkenningen, het coördinatorenoverleg, de Groene . De examens gewasbescherming zijn volop in ontwikkeling. In dit arrangement staan vragen en opdrachten centraal,die gemaakt zijn voor de digitale leereenheden gewasbeschermen met de rugspuit, veldspuit, . Het lezen en interpreteren van het etiket is van groot belang voordat je een gewasbeschermingsmaatregel gaat toepassen.


Op initiatief Stuurgroep gewasbescherming. Infopagina gewasbescherming toetsplaza. U kunt er voor kiezen om voor de cursus Gewasbescherming licentie uitvoeren. Vaardigheidsexamen: praktijktoets uitvoeren . Het is binnen toetsplaza naast de Creta toetsen ook andere officiele examens af te nemen.


Voor gewasbescherming , heftruckrijden en trekkerrijden staan er . Cito- Gewasbescherming : potplanten en snijbloemen. Voorbereiden Gewasbescherming (Cito). De volgende oefeningen zijn aanwezig.


Digitale toetsomgeving groen onderwijs (vmbo en mbo) waarin digitale toetsen ontwikkel gedeeld en afgenomen . Wijzigingen: Eisen kennisexamen 670-3a nieuwe versie, d. Formulier eindbeoordeling nieuwe versie, d. Zonder geldig vakbekwaamheidsbewijs gewasbescherming moet een . Toetsplaza gewasbescherming. Een goede voorbereiding is het halve werk…. Creta), trekkerrijden en gewasbescherming.


Een voorbeeld is de licentie gewasbescherming. Houders van een vakbekwaamheidsbewijs gewasbescherming voldoen bij het volgen van een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts