woensdag 22 juli 2015

Bedwantsen uitwerpselen

Een van de andere bedwantsen symptomen is de aanwezigheid van zwarte uitwerpselen in en rondom het bed. Bedwantsen willen deze uitwerpselen niet in. Ook hun uitwerpselen kunt u soms zien op uw laken of matras.


Deze uitwerpselen zijn zichtbaar als bruinzwarte puntjes. Wanneer er veel veel bedwantsen in .

Hun uitwerpselen zijn gemaakt van jouw bloe daarom de kleur rood tot zwart. De bloedvlekjes zijn de uitwerpselen van bedwantsen. De uitwerpselen zijn tussen de en millimeter groot.


Bloedvlekjes op het beddengoed kunnen . Dit zijn de uitwerpselen van de bedwantsen. Eitjes van bedwantsen zijn haast doorzichtig, minuscuul en diep verborgen in spleten, kieren, stopcontacten, enz. Hoe kan u een plaag van bedwantsen herkennen?

Die zien eruit als kleine . De meeste mensen die te maken krijgen met bedwantsen, hebben in. Wij vertellen je hoe je een bedwantsen beet kunt herkennen. Uitwerpselen van de bedluizen zijn vaak wel goed zichtbaar, vooral op witte . Een bedwants (Cimex lectularius) is een parasitaire wants, die bloed zuigt bij warmbloedige. Donkere vlekjes, dit zijn de uitwerpselen van een bedwants.


Deze zwarte sporen zijn de bedwants uitwerpselen van het verteerde en gedroogde bloed. Het kan ook naar overrijpe frambozen ruiken in een kamer met een . Zodra je meerdere bedwantsen in huis hebt, kun je dit vaak herkennen aan een donkere verkleuring van de rand van het matras. Hier liggen hun uitwerpselen. Ik heb een beet van een bedwants.


Als je denkt dat je bedwantsen hebt, haal dan je beddengoed van je bed en onderzoek je matras en boxspring op bedwantsen of uitwerpselen hiervan. Een plaag van bedwantsen is te herkennen aan een donkere of zwarte verkleuring van de zoom van de matras. Dit komt door de uitwerpselen. Wel kun je sporen van hun uitwerpselen herkennen.


De bedwants of wandluis (Cimex lectularius) is een klein.

Als u uitwerpselen in de vorm van bruinzwarte puntjes op lakens, plinten of rondom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts