maandag 20 juli 2015

Y koppeling

Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! De Eden koppelingen zijn zeer gemakkelijk in gebruik en standaard leverbaar in. Uw partner voor handel en . Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?


Voeg toe aan vergelijking (0).

De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden. Air outlet connection gender, female. Compatibele categorie comp air catt360l. Y - koppeling , serie QSY.


Handige koppeling om een extra toestel aan te sluiten op een bestaande enkelvoudige . Let op de maximaal toelaatbare bedrijfsdruk van de gebruikte slang. Slangen vind u terug in het hoofdstuk slang -HOS.

Andere materialen voor O-ringen op . Let op: Twijfelt u of deze koppeling geschikt is voor uw . Y koppeling van kunststof voor uw espressomachine. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Details: Materiaal: Messing. Hey allen,Ik zit met een irritant probleem.


Ik wil mijn waterkraan voor de wasmachine uitbreiden naar een dubbele uitlaat met een y koppeling. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Buis-Ø, mm , mm , mm. Operationele druk (max.) bar. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Beschikbaarheid: Op voorraad. De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen levert nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines voor hout, kunststof en aluminium, onderdelen en services. Grote voorraad en scherpe prijzen.


Voorraadproducten voor 16.

Y -gevormde koppelingen die passen op alle benzineslangen en zelfs radiateurslangen! Ideaal om verschillende typen van slangen mee te verbinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts