maandag 27 juli 2015

Vochtbeestjes

Zilvervisjes en papiervisjes lijken veel op elkaar. Het papiervisje wordt vaak aangezien voor een zilvervisje. Helaas, want het papiervisje veroorzaakt meer . Last van zilvervisjes of papiervisjes?


Voor 15:uur bestel morgen in huis! In van de gevallen zijn deze insecten dan ook.

Het zilvervisje (Lepisma saccharina, Vlaams: suikergast) is een klein insect, behorend tot de orde van de Zygentoma, een orde van primitieve insecten die . Ze komen in ontzettend veel huishoudens voor en erg fris zijn ze niet: zilvervisjes. Hoe bestrijd je deze snelle krioelende insecten? Het bestrijden van zilvervisjes is een lastige taak. Vaak zitten ze op verschillende plekken in huis waar moeilijk bij te komen is.


De Rentokil experts adviseren u graag over insecten in vochtige omgevingen. Ga naar de uitgebreide ongediertegids van Rentokil voor meer informatie. U bent ze vast weleens tegengekomen: zilvervisjes.

Of waren het misschien papiervisjes – ze lijken namelijk nogal op elkaar. Ze zuigen bloed en eten je afgeknipte vingernagels. Je ziet ze bijna nooit, maar je huis zit vol enge monsters.


Kijk, zo zien je huisgenoten eruit. Oud huis of nieuwbouwwoning. Hoe komt het en hoe kunt u van zilvervisjes in huis af komen. Voorkomen is beter dan bestrijden.


De bestrijding van zilvervisjes en papiervisjes is namelijk lastig. Hier weetjes over deze beestjes in huis en hoe u ze kunt . Ik heb ooit van een oude buurvrouw gehoord dat je vochtbeestjes het beste kan bestrijden door een bakje met bloem neer te zetten, wel een . Papiervisje, ovenvisje of toch een zilvervisje? Hoe je zilvervisjes bestrijden het beste kunt aanpakken lees je hier.


Deskundig advies om de zilvervisjes plaag te stoppen! De kans dat ze ook bij jou in huis leven is groot, ook al heb je ze nog niet gezien. Heb je last van een zilvervisjes plaag?


Ontdek hoe je zilvervisjes het beste kunt bestrijden. Deze tip heb ik van mijn moeder jaren geleden geha halveer een aardappel en hol hem een stukje uit met aardappelschilmesje(klein rondje) leg hem in een .

Hallo, Ik ben onlangs verhuisd naar de Morgenweide. Sinds enkele weken zie ik hele kleine beestjes op het toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts