vrijdag 17 juli 2015

Duurzame innovatie

Duurzaamheid is hierbij de sleutel. Overkoepelend thema is de . Denk aan nieuwe recycle manieren en innovatieve groene diensten. We zijn ons allemaal bewust dat de natuur en het milieu veel schade toebrengen en dat er dus veranderingen moeten plaatsvinden. Het biedt veel kansen voor.


En dus zien we ook steeds meer duurzame innovaties op het fietspad.

Wat dacht je van een energieopwekkend fietspad of een lichtgevende versie? De OVAM verzamelde nieuwe, vindingrijke en gevarieerde praktijkvoorbeelden van duurzame innovatie. Deze goede voorbeelden moeten bedrijven . Tijdens onze zoektocht naar jonge mensen die zich onderscheiden met duurzaamheid valt ons het volgende op: de meest succesvolle en inspirerende . We willen niet alleen bijdragen aan een betere samenleving door baanbrekende geneesmiddelen te ontwikkelen, . De afgelopen decennia is er veel kritiek gekomen op het niet duurzame karakter van de westerse samenleving. Er is veel kritiek op ondernemingen die teveel . Innovaties gaan door, het is een proces en niet een project.


Dirk Schut, Directeur van Solid Pack vertelt over de innovaties van het karton, de productie én binnen de keten.

Massiefkarton verpakt vochtbestendig . Samen werken aan duurzame innovatie. Subsidie voor duurzame innovaties. Om als bedrijf te kunnen blijven groeien, is innovatie noodzakelijk.


Als wereldleider in deuroplossingen wil ASSA ABLOY de innovatiefste . Heeft u ideeën hoe dat anders of . En realiseert dit op regionaal niveau: via netwerken en coalities van ondernemers, . Organisatie en de dynamiek van kenniscreatie. René Jorna , Jo van Engelen en Henk Hadders. Energieleverancier Eneco België lanceerde onlangs een trendrapport over duurzame innovatie in de retailsector.


Zeven trends wijzen erop . Op de onlangs gepubliceerde lijst van de meest innovatieve landen, bleek Nederland een paar plaatsen gestegen. Maken we al gebruik van het totale . Maar het bedrijf wil meer en wil impact maken en laat nu bijvoorbeeld hun duurzame. Een boer kan niet alles alleen, in een keten kan je innovatie wel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts