donderdag 16 juli 2015

Gemalen stro

Wij verkopen extra fijn gemalen tarwestro van het merk Agri-Stro. Vind gehakseld stro op Marktplaats. Gemalen tarwestro is erg geschikt als strooisel in ligboxen van melkvee, jongvee en varkens, omdat de.


Voor iedereen een voordeel. Het stro wordt gebruikt als bedding voor melkvee, jongvee en varkens.

De zachte en fijne structuur . Het vormt een comfortabel ligbed . Dankzij een eigen hakselaar en balenpers levert Fouragehandel Verhoeven doorlopend gehakseld stro aan veehouders, tuinders, nertsenhouders, . Gehakseld stro of gemalen stro , wat is nu precies het verschil. Om daar uitleg over te geven beginnen we bij het stro zelf. Ga voor het beste en voordeligste aanbod in gemalen stro naar handelsonderneming Jardan B. Bel voor prijsopgave en info met nummer .

Dit wordt voornamelijk verkocht als strooisel voor de stallen . Melkvee- en jongveerantsoenen. Samenstelling Stro bevat weinig voedingstoffen en mineralen. Door het lage N en P-gehalte past . Tarwestro is een restproduct van de graanteelt en leent zich, in gemalen vorm, uitstekend als stalstrooisel voor ligboxen van koeien. Tijdens het productieproces wordt gebruikt gemaakt van de . Daarnaast heeft agristro een . Het gemalen stro is gewikkeld in foliebalen van 4kg en wordt geleverd op een wegwerppallet. Box-kalk is ideaal om te mengen met stro of zaagsel.


Gemalen stro -kalk bestaat uit gemalen stro gemixt met kalk. Strooisel voor ligboxen moet goed zijn, schoon en betaalbaar. Daarvoor zijn al diverse producten op de markt.


Dus verder gaan zoeken, en ben toch wel erg geintresseerd in gemalen tarwestro. Ik heb al verschillende aanbieders hiervan gezien, maar zit . Lees meer over de mogelijkheden bij Willem .

Vanwege het lage BTW-tarief kan gehakseld stro voor u prijstechnisch erg interessant . Fourage wordt omschreven als verzamelnaam voor voer en stro voor paarden. In gemalen uitvoering wordt tarwestro vaak gebruikt als bodemstrooisel in de . Het gehakseld stro in zakken is ontstoft. Wat is gemalen tarwestro ? Het product wordt verkleind tot vijf millimeter. Waar wordt gemalen tarwe stro . Dit tarwestro is zo fijn gemalen, dat er nauwelijks prikkende delen meer in zitten.


Ook verteert gemalen tarwestro goed in de mest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts