donderdag 16 juli 2015

Plaatafsluiter

Plaatafsluiters voor industriële toepassingen geschikt voor tussenbouw in leidingsystemen. Elektrische, pneumatische of hydraulische . Schuif- en plaatafsluiters. Klep-, schuif- en plaatsafsluiters en . Met schijf- en plaatafsluiters regel je de doorstroom in leidingen.


Bestel ze eenvoudig en snel bij Zamro - Dé online technische groothandel.

Gietijzeren plaatafsluiter , PN1 met zachte dichting, handwiel bediend. Allround plaatafsluiter voor industriële toepassingen, PN1 bouwlengte K1. AVK PLAATAFSLUITER , PN 10. Stijgende spindel en handwiel.


Gefa is producent van plaatafsluiters domino, domino plaatafsluiters. De plaatafsluiters voor rookgassen van V. Ze zijn bestand tegen hoge . De Stafsjö Meskant plaatafsluiter of Knife Gate Valves type WBis een Bi- directionele afsluiter en is uitermate geschikt voor het bedrijfszeker regelen of .

Datasheets plaatafsluiters. Downloads bevattende alle specificaties van onze plaatafsluiters. Voor het afsluiten van diverse productstromen onder wisselende bedrijfsomstandigheden, zijn verschillende uitvoeringen van schuifafsluiters leverbaar.


U kunt bij ons hoge kwaliteit plaatafsluiters kopen in onze webshop of door middel van een offerte op maat. Ook is het mogelijk om speciale plaatafsluiters op . Type: KP-19 Flensaansluiting PN 1 pneumatisch bediend - dubbelwerkend. Geschikt voor: vervuilde vloeistoffen, granulaten, poeders en slurry. Unidirectionele wafer type plaatafsluiter.


Deze plaatafsluiter is speciaal ontwikkeld . Een plaatafsluiter is een klep waarbij een schuif met behulp van een spindel in de baan van het stromende medium geschoven. Al tientallen jaren actief in gas water en wegenbouw, weten wij wat exact onze klanten willen. Zo hebben onze klanten direct contact met onze specialisten, . Het portaal voor de handling van droge stoffen, vloeistoffen en gassen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


WD ECON MESKANT-PLAATAFSL. GEHEEL RVS-3EN EPDM AFDICHT. Toevoegen aan vergelijking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts