maandag 27 juli 2015

Hortensia zonnige plek

Standplaats Hortensia , wat is een goede plek voor uw Hortensia ? Welke grond heeft de plant graag, wat is een goede PH waarde en hoeveel zonlicht kan een . De beste plek voor hortensia. De bol- of boerenhortensia. De pluimhortensia staat graag op een zonnige , droge plaats.

Wil jij de show stelen met je zonnige tuin, terras of balkon? Een hortensia die op een (te) zonnige plek staat is hier heel gevoelig voor, omdat de knoppen eerder zwellen dan eentje die in de halfschaduw staat. Een zonnige plek zonder direct zonlicht werkt het beste.


De halfschaduw is de meest ideale plek om de hortensia planten. De plantenbak staat eigenlijk wel behoorlijk zonnig. De Hortensia staat het liefst op een zonnige plek , of een plek met halfschaduw zonder direct zonlicht. Indien de Hortensia voor een raam op het zuiden komt te . Wij planten deze emigrant uit Japan op een zonnige , droge plek waar hij in .

PLANTTIP Plant een hortensia op een zonnige of licht beschaduwde plek in niet te droge, humusrijke grond. De Amara Onwuka is de nieuwe hortensia en vernoemd naar weervrouw Amara. Verder kun je de plant het beste op een zonnige plek of half-schaduw zetten. Hydrangea quercifolia heeft meestal . Bekijk dan eerst onze lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen?


Stuur deze dan per een e- mail naar . Met de juiste hortensiasoort en een goede zorg betoveren deze planten ons met. Informatie over het snoeien, voeden en verzorgen van jouw hortensia. Geschikt voor halfschaduw-schaduw of voor een zonnige plek mits de grond.


Hoe zonniger de standplaats is des te vochthoudender moet de grond zijn . De roze Annabelle groeit prima op een zonnige plek maar kan ook in de schaduw staan. Hortensia is een lang- en rijkbloeiende heester die flink groot kan worden. Op een zonnige plek verkleuren de men.


Zorg er altijd voor dat de grond voldoende vochtig is, vooral wanneer de hortensia op een zonnige plek staat. Zet de hortensia voor het planten eerst een tijdje in .

De Blue Arrow is een boerenhortensia met grote bollen felgekleurde blauwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts