woensdag 20 april 2016

Boktor geluid

Eerder schreven we al over verschillende soorten Boktorren en hoe u deze kunt herkennen. Als je goed luistert, hoor je het geluid van de boktor. Boktor geluid klinkt als een borend geluid. Het geluid van de boktor hoor je het meest in de zomer.


Je hoort boktorren in de dikke balken van de kap.

Snelle behandeling kan erger . Spring naar Geluid van een boktor - Boktorren herkennen aan het geluid wat zij maken is erg lastig. Het beestje maakt namelijk alleen geluid als . Ontdek alles over het definitief bestrijden van boktor ! En ik bedoel niet het geluid ? U neemt vaag knagende geluiden waar in het houtwerk in huis. Het is goed om te weten dat de houtworm niet zelf het geluid maakt, maar dat dit de larven zijn van de houtworm. Onder de houtwormen is de boktor de enige .

Hier ziet u hoe de larve van de boktor zicht uit het hout. Als je dit hoort, dan zijn de larven van de boktor zich aan het knagen door het hout. Hoor je een kloppend geluid uit het hout komen?


Ligt er een soort zaagsel. Heeft u last van houtworm of boktor in huis? Hoort u een knagend geluid uit de dakconstructie komen? De ontwikkeling van ei tot volwassen boktor kan tot jaar duren. Dit kan betekenen dat er . Boktorren maken een knagend geluid , maar houtwormen maken geen geluid.


Als je dus een geluid hoort, dan zal het altijd een boktor zijn en geen houtworm. Boktorren kunnen uw houten meubels en constructies ernstig aantasten. Niet alleen de huisboktor maakt namelijk geluid bij het knagen aan hout. Hoe kun je boktor herkennen en zien wat je eraan kunt doen ? Daarnaast kun je een boktor herkennen door het geluid dat deze beestjes . Ik gok op een kwinsel :) Toegevoegd na seconden: Serieus: zit daar hout?


In dat geval zou ik eens laten onderzoeken of het geen boktor is. Je moet met jouw muis op een boktor klikken en dan hoor je het geluid.

In het midden zie je meteen een zwarte boktor , klik die aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts