vrijdag 15 april 2016

Ratten nl

Dit is een website over tamme ratten en bevat heel veel informatie over hoe je ze moet huisvestigen, de kleurmutaties, haarstructuren, etc. Informatieve site met alg. Ze worden beschouwd als tam, aanhankelijk en leergierig.


De tamme rat is een tamme variant van de bruine rat die wordt gehouden als huisdier. Rattus is een geslacht van knaagdieren waarvan de zwarte rat (Rattus rattus) en de bruine rat (Rattus norvegicus) in Nederland de bekendste .

Bruine ratten krioelen in riolen, vreten uit onze vuilniszakken en kruipen onder woningen. Ze kunnen er aandoenlijk uitzien, maar het zijn . NAC BREDA FANZINE DE RAT - NAC Breda B-Side Vak G Fanzine Yellow Army. Er zijn soorten ratten binnen het geslacht Rattus. De belangrijkste zijn: de zwarte rat (Rattus rattus), de bruine rat (Rattus norvegicus), de Aziatische zwarte rat. Het aantal meldingen van overlast door ratten is flink toegenomen.


Passie fokker van de Tamme Rat. Gezondheid en karakter staan.

De rat is aan een opmars bezig, meldt het Kenniscentrum Dierplagen (KAD). De organisatie krijgt een groeiend aantal meldingen binnen. De grootste knaagdiersoort uit de orde Ware Muizen is het geslacht Rattus. In Zuid-Afrika is een drie maanden oude baby levend opgegeten door grote ratten. In Nederland komen bruine rat en zwarte rat voor waarvan de bruine rat.


De moeder van het omgekomen kindje had haar baby de . Welkom op de site van het resistentieonderzoek van bruine ratten. We zijn gestart met een nieuw onderzoek naar genetische resistentie d. Ratten behoren tot de klasse zoogdieren en de orde knaagdieren. Heeft u last van ratten in uw woning of tuin? Ratten zorgen steeds vaker voor overlast in Nederland.


De knaagdieren verspreiden ziektes en beschadigen gebouwen. Voorkomen is makkelijk, bestrijden is . Online vertaalwoordenboek. Vertalingen ratten NL EN . NL : Ratten houden je gezelschap ES: Tendrás muchas ratas como compañía.

NL : De ratten verlaten het zinkende schip. ES: Las ratas abandonan el barco . Op het rattenforum Ratten. Koop of Verkoop ratten op Marktplaats.


Ze zijn met heel veel en dreigen zelfs een plaag te worden. Het slimme dier laat zich steeds minder makkelijk bestrijden. In gaten onder de huizen lopen de ratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts