maandag 25 april 2016

Latrinevliegjes bestrijden

Motmuggen zelf bestrijden. Voordat je contact opneemt met een. Efficiënt bedwantsen bestrijden ? Wilt u motmuggen bestrijden ? Beestjes Kwijt weet alles over professionele motmuggenbestrijding: van inspectie tot nazorg.

Vraag advies aan een ervaren. Rioolvliegjes , ook wel bekend als motmuggen of latrinevliegjes , zijn zeer kleine motachtige vliegjes die zich niet alleen in de grotere riolen-, maar ook in de. Doe een beroep op de expert in de bestrijding van motmuggen. Zelf in huis rioolvliegjes bestrijden is helaas niet makkelijk.


De aanwezigheid van latrinevliegjes in huis duidt vaak op een probleem met een lekkage of kapotte afvoer. Door dit probleem op te lossen. Je kan Rioolvliegjes bestrijden maar je kan ook de oorzaak opzoeken.

Op deze pagina leggen we uit hoe rioolvliegjes bestrijden in zijn werk gaat wanneer u hier last van heeft. Een ander woord voor rioolvliegjes zijn ook wel de. De bestrijding van deze vliegen bestaat uit twee delen:.


Houd u overlast van latrinevliegen , dan kunt u door ons een bestrijding laten uitvoeren in uw. Hoe kan ik latrinevliegen en fruitvliegen bestrijden ? Latrinevliegjes en Fruitvliegjes in de foodsector zijn een groter probleem, daar gaan we. Chemische bestrijding van de motmug is niet noodzakelijk.


Om hinder van motmuggen tegen te gaan is het noodzakelijk dat de broedplaats van de mugjes. RULO bestrijd Mot- en Latrine vliegjes met een biociden tegen de vliegjes. Hulp bij het bestrijden of voorkomen van mot- en latrine vliegjes. Om motmuggen te bestrijden dient de voedselbron van de larven te worden opgespoord en verwijder het wegvangen van de volwassen insecten heeft weinig.


Een bedrijf dat last had van latrinevliegen , had vele spuitbussen tegen vliegende insecten leeggespoten en wilde nu een grote bestrijding laten uitvoeren. Bron van latrinevliegjes zit onder de vloer. Deze zomer laten de vliegjes zich echter toch weer zien en word ik bij de zaak. Voor rioolvliegjes geldt: waar rook is, is vuur.


Dan is de kans groot dat u problemen met het riool heeft!

Je kunt het symptoom bestrijden met een electrische vliegenvanger of lijmlint. Ze zijn niet bijzonder schadelijk voor je huis, maar omdat ze uit het riool komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts