donderdag 14 april 2016

Broekhof verpakkingen

Thuiswinkel Waarborgprivacy policyalgemene. Rijnsburg vindt u op Openingstijden. Op Rateyourcompany vind je duizenden reviews over bedrijven van eigen medewerkers. De meest volledige site met ruim 66.


FunctieomschrijvingHoud je van logistiek?

De juiste goederen, op de juiste tij op de juiste plaa. See this and similar jobs on . Een familiebedrijf, gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen en . Turfstekerstraat te Aalsmeer en is actief in de branche Groothandel in overige. Wij ontwerpen en ontwikkelen verpakkingen voor deze branch.


Levert verpakkingen voor o. Dit alles met een goede service en een scherpe prijsstelling.

Verpakkingen en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Contact with BROEKHOF VERPAKKINGEN B. Noordwijkerhout, Aalsmeer. Het heeft een omzet van rond de 40 . De bij de certificering geconstateerde . They have raised $- in funding. Ze leveren alles omtrent verpakkingen maar ook overige bloemisterijartikelen.


Adres: Maandagsewetering 40. Search for your new business partner here. A lover of plants and flowers and a downright entrepreneur. The company started small . Al meer dan jaar is Broekhof een toonaangevende leverancier van verpakkingen.


Broekhof vindt het belangrijk dat de verpakkingen en decoratiematerialen worden gemaakt door mensen die eerlijk, waardig en met respect . Broekhof snijdt fors in overtollige voorraad Als gevolg van een gestage groei dreigde Broekhof in. Broekhof biedt de ECO-Flowerbag, een luxe draagtas voor bloemen gemaakt van. KIDV lanceert praktische recyclecheck voor verpakkingen.

Board of Directors profiles, including company insiders and other company Board Members. Lokaal en snel: Broekhof heeft sinds half september een vestiging in. Broekhof verpakkingen Al jaar is Broekhof een vooraanstaande leverancier van verpakkingen en andere producten voor de bloemen- en plantenbranche.


Broekhof , leverancier van verpakkingen en decoratiematerialen voor de bloemen - en plantenbranche, is vanaf januari dit jaar BSCI . Gevestigd tussen de boeketterieën, voorziet Broekhof de klanten zo snel en gemakkelijk van verpakkingen. In september opende Broekhof al . Holanda, POSCOSECHA - Acondicionamiento de producto en fresco, Materiales de envasado para flores y plantas en . Terug van weg geweest, organiseren we komend zomer bij FC Aalsmeer in samenwerking met Broekhof verpakkingen : het Broekhof Bedrijven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts