vrijdag 15 april 2016

Vistrainingen

Je bent op zoek naar een echt goede training. Een training die je niet alleen naar jezelf laat kijken, maar je ook gewoon hele handige vaardigheden leert. VIStrainingen , Katwijk aan Zee.


Wij zijn een hartstikke mooi bedrijf, althans dat vinden we zelf. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Vuurbaakplein te Katwijk en is actief in de branche Overig onderwijs n.

Deze opleider doet mee aan de verkiezing Beste Opleider van het jaar. Heeft u uw stem al uitgebracht? De Cirkel van is het mooiste leiderschapsmodel dat we kennen.


Het leukste no-nonsense trainingsbureau van Nederlan vinden wij zelf :-). Het gaat over je eigen gedrag en hoe. Vele aanbiedingen bij bol. Rubriek Bedrijfsopleiding. Find related and similar companies as well as employees by title and much more.


Ons ambitie is mensen in organisaties te helpen een stap in hun eigen ontwikkeling te zetten en daarmee zoveel mogelijk leiderschap in organisaties creëren.

Deze website maakt gebruik van cookies! Vistrainingen in Katwijk, reviews by real people. De nadruk ligt in de training Presenteren en Vertellen (PV) op de . Door dit formulier te versturen geef je toestemming voor: het delen van je ervaring met andere gebruikers van Springest en vertrouwde . Specialiteiten: Persoonlijk . Maak het makkelijker voor anderen om opleidingen te vergelijken en de juiste te kiezen. Net als jij, houden we van leren. Daarom gebruiken we cookies om je gebruikservaring te verbeteren.


Tica Peeman is eigenaar van VIS-trainingen dat (management)teams begeleidt. Voor MT beschrijft zij de verschillende fases van teamontwikkeling. Het moedige gesprek wordt begeleid door Coen Ploegmakers! Traditioneel zijn de primaire kleuren roo geel en blauw.


Met behulp van deze drie kleuren en zwart en wit zijn in theorie alle andere kleuren te . VIS trainingen - Leiderschap in deze tijd. Er is ander, nieuw leiderschap nodig in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts