woensdag 27 april 2016

Muizenvalauto

Behalve voor het vangen van muizen, is een muizenval ook zeer geschikt om een karretje mee te bouwen. De muizenvalauto moet zelfgemaakt zijn, geen bestaande voertuigen of bouwpakketten. Test Oppervlak: Het testoppervlak is een gladde vloer, zoals linoleum . Muizenvalauto De Heemlanden. Kinderen uit Borne bouwen beste muizenvalauto.


HENGELO - Bouw een auto met als aandrijfmechanisme een muizenval.

Wil je zelf ook een muizenvalauto in elkaar knutselen? Een eenvoudige filmpje hoe je een muizenval auto kan maken. De opdracht is gegeven , we moeten een muizenvalauto maken.


Dit zou het eindresultaat moeten zijn. Maak een gratis website met . Je gaat een muizenvalauto maken. Bornse school bouwt beste muizenvalauto.


Een muizenvalauto gebruikt de kracht van de gespannen veer om vooruit te rijden.

Dit is een project voor natuurkunde. We maken een autootje die wordt voortgedreven op de energie van een muizenval. Of dat gaat lukken, zie je in deze video. Iedere groep die aanwezig was met zijn muizenvalauto was namelijk al de beste auto van die klas. Het enthousiasme straalde ervan af, niet . Een auto heeft energie nodig om te kunnen rijden.


Ontwerpopdracht: muizenvalauto V5. Normaal gesproken geeft benzine, diesel of . Een modelauto die wordt aangedreven door een muizenval. Na een uur knutselen werd er gereden, maar wereldse afstanden . See what people are saying and join the conversation. Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- e maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied. See more ideas about Mousetrap car, School projects and Rat traps.


Al vlug kwamen de eerste deelnemers er achter. Van muizenval tot muizenvalauto wat heb je nodig houtenplankjes dunne dikke een muizenval lakverf roerhout houte dikke ronde . Ik heb een muizenval-auto gemaakt, met een vriend had ik het er al wel eens over. Uiteindelijk dacht ik dat kan ook vast van lego!


De makkelijkste stap voor stap naar een muizenval auto te bouwen is hier geleerd onder alle andere methode om een ​​ muizenval auto te bouwen.

Die muizenvalauto eindelijk gelukt In Geen categorie. Eindelijk gelukt die muizenvalauto In Geen categorie. Schets ontwerp jetkopterIn . E moesten zagen, meten en zuren en vijlen en dat soort dingen. De wieltjes hebben we met krammetjes vastgemaakt aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts