woensdag 27 april 2016

Restaurant houtzagerij otterlo

Te bestellen tussen 12:en 16:uur. Na een heerlijke wandeling over het Mosselse Zand en in het bos of een middag in onze uitdagende indoor speeltuin is het goed . Met binnen- en buitenspeeltuin. En als toetje ook nog een speelbos van . Er is voldoende parkeergel.


Deze activiteit is geschikt voor het . Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Familierestaurant , indoor spelen en natuurpoort! Naast een restaurant houtzagerij vind je ook restaurant, hotel, cafe, houtbewerking, snackbar. Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op Iens en TripAdvisor met in totaal reviews.


Schoon houden van het restaurant en spoelkeuken. Het gebouw is net nieuw en voldoet aan alle. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Bij dit gezellige familierestaurant wat onderdeel is van camping De Wije Werelt zit een indoor. Ook ligt er 1meter van het familierestaurant een Oerr natuurspeelplaats. Deze natuurspeelplaats ligt 1meter van het restaurant in het gebied de Planken . Het eten bij de houtzagerij was prima.


Kek Mama zet een aantal restaurants met fijne speeltuinen voor je op een rij. Otterlo , Gelderlan Nederland. Restaurant aan de westerstraat in Amsterdam centrum.


Café- restaurant de Zagerij opent in de voormalige Pastoe Fabriek aan de Vaartsche Rijn in Utrecht. De fabriek – waar niet lang geleden nog . Het bedrijf bestaat momenteel uit een cafe- restaurant met zalencomplex, een. Share Pluim Houtzagerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts