woensdag 13 april 2016

Muizen op het dak

De constructie van een schuin dak biedt de muizen meestal de gelegenheid om via het spouwmuur binnen te dringen naar het dakbeschot of tussen de . Nachtrust die verstoord wordt door muizen boven het plafond heeft zijn. Er is geen zolder aan en de ruimtes van de kamers/gang op de bovenverdieping gaan ineens tot in de nok van het dak. Ongedierte (ratten, muizen ,) in glaswol-isolatie. Rat op plafond - ik krijg ze niet weg.


Whaa, er woont iets onder me dak Bokt. Mens en Maatschappij › Het leven zonder paarden In cache Vergelijkbaar feb. Een vervelende plek, aangezien dit lastig te bestrijden is. Wij kunnen u helpen er vanaf te komen.


Door zelf muizen in huis te bestrijden of door een bestrijder uit . Muizen in huis is een vervelende plaag. De rotswol van de spouwmuur sluit niet aan op de rotswol van het dak en bijvoorbeeld de folie van het onderdak is niet overlappend gelegd. Via klimplanten, zoals een klimop, of overhangende takken kunnen muizen op je dak terecht komen. Eenmaal op het dak , kunnen ze je woning .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts