dinsdag 12 april 2016

Spuitlicentie

Behaal uw Spuitlicentie met de. Een spuitlicentie is een . Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt, is verplicht om een spuitlicentie te halen. Met een spuitlicentie laat u zien dat . Alles voor de spuitlicentie bij één opleider, onder één dak.


Wilt u uw spuitlicentie halen of verlengen?

Dan zoekt u een cursus die volledig aansluit op uw sector. Of u nu werkzaam bent als glastuinder, agrariër, teler, . Bij de spuitlicentie zijn er verschillende bewijzen van vakbekwaamheid gewasbescherming (BvV). De onduidelijkheid rond de regelgeving . Basiscursus Uitvoeren gewasbescherming spuitlicentie 1. Afhankelijk van uw licentie kunt u bepalen hoeveel bijeenkomsten u moet volgen van een bepaald . Iedere houder van een vakbekwaamheidsbewijs ( spuitlicentie ) is verplicht bijeenkomsten te volgen om deze licentie te verlengen. Voor de verlenging van uw . Deze licentie laat zien dat u .

Als je slaagt, krijg je spuitlicentie A. Daarmee voldoe je aan de eisen die de wet stelt aan medewerkers in de groenvoorziening. Als men eenmaal een gewasbeschermingslicentie heeft (die jaar geldig is) dient men voor de vervaldatum . Verlengingsbijeenkomsten Gewasbescherming. CZAV biedt verschillende mogelijkheden om uw spuitlicentie te verlengen. Zo tellen de veldbijeenkomsten en de open dag van de CZAV hiervoor mee. Welke licentie voor jou van toepassing is hangt o. Alle informatie over spuitlicentie bij Ten Brinke b. Bent u eigenaar van een vakbekwaamheidsbewijs gewasbescherming ( spuitlicentie ), dan bent u verplicht een aantal bijeenkomsten te volgen om de licentie te . Pars biedt u door middel van kennisbijeenkomsten verschillende mogelijkheden aan om uw spuitlicentie te verlengen.


Wij houden u op deze wijze op de hoogte . Zij dienen in het bezit te zijn van het Vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren Gewasbescherming ( spuitlicentie 1). De cursus en de daarbij behorende examens . Om de spuitlicentie te behouden, dient de cursist ieder jaar een herhalingstraining te volgen van een avond. De licenties die verplicht zijn voor het werken met gewasbeschermingsmiddelen zijn jaar geldig.


Spuitlicentie Jaarlijks organiseert CLTV in samenwerking met Cultus Agro Advies spuitlicentiebijeenkomsten voor de verlenging van uw spuitlicentie. Grondbewerkingen (ploegen, frezen, etc);. U kunt online een kennisbijeenkomst Gewasbescherming volgen om uw spuitlicentie te verlengen.

Er wordt in de landelijke webshop van het . G- Knaagdierbeheersing - aantekening (voor deelnemers met een geldige spuitlicentie ). Tijd: 13:- 16:uur, locatie Horst. Uw ontvangt uw nieuwe licentie als u voldoende bijeenkomsten gevolgd hebt circa maanden voor de vervaldatum van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts