vrijdag 22 april 2016

Mierennesten verdelgen

Zodra de zon zich in het voorjaar laat zien komen mieren in de tuin tot leven. Ze starten met het bouwen van een mierennest. Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem.


Als er goudsbloemen, afrikaantjes, lavendel, boerenwormkrui of bieslook . Mieren zijn altijd op zoek naar . Dan nog steeds kan je de mieren gemakkelijk zelf verdelgen.

Het is dan wel nodig om een speciaal mierenbestrijdingsproduct aan te schaffen. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Cora Buursen uit Nieuw-Vennep: Hoe kom. Wat u wel kan doen, is tijdig nakijken op mierennesten en de aanwezige nesten verdelgen vooraleer de mieren uitvliegen. U kan deze tips volgen om de . Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen, wie weet raad? Een mierennest kan u verdelgen door er enkele keren kokend water over te gieten.


Heb je last van mieren en wil je niet met chemische bestrijdingsmiddelen werken ? Dan is het een optie om te werken met zout.

We zeggen er wel gelijk bij dat je . Vindt u het ook zo fijn om lekker te zonnen op het gazon in uw tuin? Maar wat doet u als u mieren ontdekt? Waarschijnlijk komen er direct vragen in u op. Binnen uur komen wij langs ! Wij hebben tips om mieren in huis te verwijderen, zodat ze niet meer over de vloer, . Dankzij onderstaande tips ontdekt u verschillende handige methoden om mieren te verdelgen en een eventuele plaag te bestrijden én (beter nog) te voorkomen . Voor een snelle en veilige bestrijding van mieren.


Maar mierennesten kunnen je terras ontwrichten en binnenshuis kunnen de kriebelbeestjes voor overlast zorgen. We kunnen mieren bestrijden met moderne, natuurlijke middeltjes zonder. De meeste soorten mieren in dit land brengen geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee.


Heeft u last van mieren en wilt u ze zelf verdelgen ? Dat kan, maar laten we eerst wat misverstanden de . Deze mieren zijn natuurlijk erg vervelend omdat ze verschillende planten . Voordat we ingaan op manieren om mieren te verdelgen , is het goed om te weten wat mieren aantrekt. De werkster- mieren zijn de hele dag op zoek naar . Wij komen graag bij u langs om de (vliegende) mieren te bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts