woensdag 20 april 2016

Gehakseld stro paarden

Het stro wordt hoofdzakelijk gebruikt als strooisel voor paardenstallen , pluimvee en . Een goede mesthoop doordat het vlasstro snel afbreekt en er een uitstekende. Nu is mijn vraag welke het beste is koolzaadstro of tarwestro ? Deze boosdoeners komen ook voor in gehakseld stro , ongeacht of dit tarwestro of koolzaadstro is. Vind gehakseld stro op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Het koolzaadstro wordt gehakseld en door een intensief procede stofvrij gemaakt. Ik wil mijn paard op gehakseld koolzaadstro zetten.


Ben namelijk opzoek naar een bodembedekker die makkelijk te mesten is, niet gaat stinken, . Wat zijn de voordelen van stro als strooisel voor mijn paard ? Veel paarden slapen op stro. Toch zal Hippo Gold uw paardenstal een stuk schoner, .

Gehakseld stro wordt geperst tot strokorrels. Paarden vinden tarwestro , naast het als ligbed te gebruiken, ook heerlijk om van te. Ik heb stro , vlasstro , . Bodembedekking voor uw paard vind u bij Willem Kooter B. Raps is ideaal geschikt als strooisel onder de paarden.


Onmiddellijk comfortabele ligbodem. Groot vochtabsorberend vermogen tot 2 . Koolzaadstro wordt veel gebruikt bij paarden met problemen aan de luchtwegen. Gras, Hooi, Kuilgras, Snijmaïs, Stro , Luzerne. Het traditionele bed bestaat uit stro.


Luzerne is een vlinderbloemig gewas die gedroogd en gehakseld aan paarden wordt . Wat u ook zoekt voor uw melkvee, paarden of pluimvee, wij hebben voor ieder wat te bieden. Ons assortiment bestaat uit:. Goed wormmanagement bij paarden bestaat uit regelmatig mestonderzoek,. Als je gebruik maakt van bodembedekking zoals stro , gehakseld stro , vlas, .

Daardoor is het gezonder voor paarden en jongvee. Speciaal voor paarden die lijden aan luchtwegenaandoeningen is dit dé oplossing. Onze jarenlange ervaring leert dat vooral paardenhouderijen en maneges koolzaadstro kopen omdat het voor die bedrijven een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts