woensdag 27 april 2016

Maaidek kubota

Vind maaidek kubota op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zo zorgt onder andere de aerodynamica in . Wanneer je een eenvoudige maar toch professionele frontmaaier zoekt, . Dit maaidek is ook uitvoerbaar met mulchset waardoor dit maaidek ook inzetbaar is als mulcher. Klik op het plaatje om meer .

Hoge-capaciteit diesel aangedreven frontmaaier met ongeëvenaarde . KUBOTA ZITMAAIER MET DIESELMOTOR. Maaidek 100cm mes bloter (in krat) 775 . Zeer professionele front dieselmaaier voor professioneel gebruik en voor de veeleisende . Algemene omschrijving, GROTE PARTIJ MAAIDEKKEN GOEDKPOOP! V-snaarkoppeling voor maaidekinschakeling en aftakasaandrijving naar maaidek. Motor : cilinder, watergekoel.


Geschatte verzendtijd 1-dagen. Specialist op het gebied van mini- en compact tractoren.

Wij hebben een breed assortiment tractoren, en een heel scala aan werktuigen . Het hydraulisch opgehangen maaidek heeft een werkbreedte van 152 . Het heffen van het maaidek geschiedt hydraulisch. Ons maaidek met messen zorgt voor een hoge. Kubota RTV 9Utility Vehicle. De GT 1is uitgerust met een meter breed maaidek , de maaier heeft drie messen en maait moeiteloos alle soorten gras, doordat de messen elkaar . Available times on locations. Estimated shipping within 1-days.


Het maaidek is voorzien van anti scalpeerwielen voor en achter, luchtbanden en. Deze advertentie is verwijderd uit onze database. Op zoek naar gebruikte machine? Bij WBTM vind u een divers aanbod. Het afvoerkanaal vanaf het maaidek is op een groot aantal punten verbeterd.


Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines. TATMmaaidek Ferri Gebrauchte Schlegelmulchgeräte Intern nr KLEPELMAAI-N-0Nieuwe machines uit voorraad . Ons bedrijf is een handelsonderneming in gebruikte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts