maandag 11 april 2016

Grasmaaien tips

Daarom gaan we hier in dit artikel nog iets verder op in. Welke technieken kan je het beste gebruiken? En welke grasmaaier is het meest geschikt voor je gazon . In maart stijgt de temperatuur en begint het gras weer langzaam te groeien.


Met deze tips zorg je dat je grasveld er prachtig bij ligt.

Om de messen van de grasmaaier niet te beschadigen, is het van belang om eerst . Door op de juiste manier te werk te gaan, krijg je een tiptop resultaat. Lees hier meer en ga aan de slag! Tijdens zachte winters zal uw gazon langzaam blijven groeien. Maar moet het al gemaaid worden? Een goed onderhouden gazon geeft veel voldoening.


In de zomer groeit (gezond) gras snel. Hoe krijg ik de beste resultaten met grasmaaien ?

In dit blogartikel geven we je een aantal tips bij het maaien van het gras en het kiezen van een geschikte grasmaaier. Een gazon neemt in de meeste tuinen een groot oppervlakte in beslag. Het gras bij de buren is altijd groener. Hoewel… met onze tips en tricks over grasmaaien heeft u ook een prachtige groene grasmat!


De zon schijnt, het gras groeit, dus… je moet binnenkort weer het gras maaien ! Zo hou je je gazon gezond en krijg je het mooiste resultaat. We geven in dit blog antwoord op die vraag én we delen onze tips met je. Wanneer moet ik mijn gras maaien ? Je gras maaien zorgt voor een mooie, dichte grasmat.


Hoe vaak je moet maaien en op welke hoogte je de maaier instelt, hangt af van het soort gazon. Een groen, dik en gezond grasveld in de tuin, dat wil toch iedereen? Met een robotmaaier van GARDENA heb je een grasmaaier die je na een korte installatie. Tips voor de perfecte grasmaaier.


Bij het kiezen van een nieuwe grasmaaier spelen enkele factoren een rol. Zo kan je best rekening houden met onder meer de . Gras maaien … kan het nog eenvoudiger?

Toch hou je best rekening met enkele tips van de profs om een gezonde grasmat te bekomen en te . Voor elke tuin de geschikte grasmaaier ? Ontdek hier de tips van de professionals van STIHL en maak van uw tuin een droomtuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts