dinsdag 26 april 2016

Siergras als haag

Hey,We hebben een stuk tennisdraad als omheining, met. Nu hadden we graag op dat stuk aan onze kant een haag van siergrassen geplant. Japanse holpijp of siergras als afscherming posts dec.


Plant hem eens als niet- wintergroene haag of als blikvanger naast het terras of gazon. Om het even anders voor te stellen denk ik dat we moeten stoppen met hagen enkel als zichtbreker te zien, in mijn ogen zijn het vooral belangrijke en .

Er zijn zowel wintergroene als niet wintergroene soorten. Bijvoorbeeld: laagblijvende soorten voorin een bloemenborder of langs een pad en hoge polvormende grassen als solitair en blikvanger. Kwaliteit bij Budgetplant!


Al onze siergrassen zijn online te bestellen in onze webwinkel. Sommige soorten kunnen zelfs als haag of windkering dienst doen. Collectie hoog siergras nu kopen bij BALDUR- Nederland!


Wintergroen siergras - Winterharde siergrassoorten.

Veelkleurig siergras , met name vroeg in het voorjaar wanneer de plant uitloopt met rose-wit-groene. Siergrassen zijn populair door de natuurlijke tinten hebben ze een. Druppels water blijven als parels aan de aren hangen.


Welke soorten siergrassen passen in jouw tuin? Miscanthus of prachtriet heeft zijn naam niet gestolen. Knap als solitair of haag.


Sierlijke siergrassen geven de tuin een natuurlijk beeld. De hoge soorten doen ook vaak dienst als afscheiding of om iets te camoufleren. De kracht van siergrassen in de late bloei, hun stilistische vorm, vaak fraaie. Dat de meeste siergrassen laat op het seizoen beginnen bloeien, is zowel een voordeel als een nadeel omdat ze daardoor in het voorjaar veel . Je kunt een siergras als blikvanger in een border planten, maar ook langs de vijver of in pot.


Water en gras horen van nature bij elkaar. Een modern en strak siergras dat zelfs als haag te gebruiken is. Verkleurt in het najaar paars-groen.


Online siergrassen kopen voor in de tuin of op het balkon?

Naast vaste planten worden ook veel siergrassen aangeplant in de tuin. Siergras is in het najaar op zijn mooist als de meeste andere vaste planten al over hun hoogtepunt heen zijn. Ook kunnen ze dienen als rustpunt in een verder kleurrijke tuin. Bodembedekker siergras in vele soorten te koop bij Tuinplant.


Pennisetum, carex, liriope siergrassen vele soorten siergras. Wij bieden een uitgebreid assortiment van siergrassen , zowel groen als niet groenblijvende . En dat nieuwe werd gevonden in siergrassen , toentertijd nog redelijk. Mooie, hoge en lage siergrassen , die goed geschikt zijn voor kleine en grote tuinen. Hij wordt vaak aangeplant als bodembedekker en laat zich uitstekend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts