dinsdag 14 juni 2016

Bleekselderij salade met gerookte kip

Maak een dressing van mayonaise/Creme fraiche/aromat/peper/mandarijnsap. Salade bleekselderij kip appel: Bleekselderij met kip en appel, Salade van Bleekselderij met gerookte kip , Salade Van Bleekselderij En Gerookte . Goudrenet appels (of een andere friszure appel); 1g gerookte kipfilet (stuk); g ongebrande walnoten; luxe mueslibroodjes (zak) . Eigenlijk is dit een waldorfsalade , maar dan met een extraatje. Daarnaast hebben we uiteraard gekeken hoe we dit . Kook de krieltjes in ruim gezouten water beetgaar in ca. Maak de bleekselderij schoon en snijd in dunne plakjes. Gerookte kip met appel is altijd goed natuurlijk!


Aan deze salade heb ik ook nog wat andere ingrediĆ«nten toegevoegd en zelfs mijn vrien die geen groot fan is . Snijd de uitgelekte ananas in stukjes (bewaar het sap). Een lekkere frisse salade met sla, gerookte kip , appel en bleekselderij. Met deze klassieker zit je altijd goed. Makkelijke bleekselderij , appel gerookte kip salade Marions Recepten, een en al recepten en gerechten!


Een salade met een lekkere bite door de noten en de bleekselderij. De combinatie met gerookte kip , ananas en kerrie is super.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts