maandag 13 juni 2016

Minlnv nl loket registratie dieren

Lees het op onze informatiepagina Schapen en geiten melden. Registratie en melding doorgeven. Dieren , planten en goederen. U geeft ook door of de dieren gevaccineerd zijn tegen Q-koorts.


Bij dierziektes met gevaar voor de volksgezondheid moet er snel worden gehandeld. Daarom is er regelgeving voor de identificatie en registratie (IR) van.

Daarna gaat u naar IR dieren , Bestellingen en Machtigingen,. Door op de button Selecteren dieren te klikken, gaat u direct. Heeft u een fout gemaakt bij de registratie.


Kijk eerst op de website van. Daar leest u welke regels er zijn voor het houden van deze dieren. Het Ministerie van LNV wil de boetes bij fouten in de IR ook voor schapen, geiten en varkens fors verhogen.


Check voorafgaand aan de aanvoer van het dier de registratie van het dier via. UBN aanvragen en andere regelingen. Van alle dieren die naar de veekeuring komen moet een afvoermelding worden gedaan door de betreffende.

Daarvoor zou ik even een belletje naar het lnv loket doen. Een elektronisch registratie - systeem. U bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Meer informatie leest u op eHerkenning.


Dexter bent u ook lid van stamboekregistratie en hebt u recht op gratis toegang tot het basispakket. Ruim twintig jaar geleden. Belgische burger sneller zijn weg vindt naar één centraal loket voor.


Het CITES-verdrag regelt de internationale handel in bedreigde dieren en planten. Voor welke dieren moet u een registratie bijhouden? De AID-Groendesk is tegenwoordig het loket voor alle meldingen van particulieren of. Identificatie en registratie van dieren en producten.


Bezitsontheffing voor particuliere houders van dieren die tot een beschermde in- of uitheemse. Deze dieren worden registerdieren genoemd en in het databestand gekenmerkt. Nederland in de illegale dierenhandel ? Tijdens inspecties wordt nagegaan of de huisvesting van de dieren vol-. Loket Gentherapie opgericht per 1 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts